reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny. Mam wyniki
Przyrost 158% dziś i prog 29,84 🥹

Załączniki

• B83D27F4-08FE-45B4-B3C9-1D2986235532.jpeg
    B83D27F4-08FE-45B4-B3C9-1D2986235532.jpeg
    141,7 KB · Wyświetleń: 67
@ForgetMeeNot wiedziałam, że wszystko będzie dobrze. Super !!
Boje się mimo wszystko, ze to jakoś mało i ten jeden przyrost później normy e wróży. Tak to u mnei wyglada. Już mam dość oznacza ja tej bety. W poprzednich ciążach sprawdziłam przyrost dwa razy i zapomanialam o becie

Załączniki

• 965839C5-A26C-498F-BB93-70FBF1BC064A.jpeg
    965839C5-A26C-498F-BB93-70FBF1BC064A.jpeg
    53,1 KB · Wyświetleń: 63
Boje się mimo wszystko, ze to jakoś mało i ten jeden przyrost później normy e wróży. Tak to u mnei wyglada. Już mam dość oznacza ja tej bety. W poprzednich ciążach sprawdziłam przyrost dwa razy i zapomanialam o becie
No współczuję ci tej sinusoidy emocjonalnej... :( ale chyba niestety czas da odpowiedź czy będzie wszystko ok. Trzymam kciuki!

a może nie oznaczaj już tej bety ? Jak ma być dobrze to bedzie dobrze, myśle ze to ci nic nie da, ewentualnie niepotrzebne nerwy. 🙁Ja np nigdy w życiu nie sprawdzałam bety 🤷🏻‍♀️

Poczekaj, (wiem że niespokojnie) na usg - tak naprawdę ono nam powie najwiecej.

Ja miałam najpiękniej rosnącą betę w najbardziej chorej ciąży. W jedynej z której mam dziecko wynik przyrostu po 2 dobach wynosił 0… jak się później okazało z pomyłki labu.

Bądź dobrej myśli. Ja zrobiłam raz betę, a teraz czekam aż do USG. Tak naprawdę nie wiem co się tam dzieje, ale star się myśleć pozytywnie;)

reklama
Poczekaj, (wiem że niespokojnie) na usg - tak naprawdę ono nam powie najwiecej.

Ja miałam najpiękniej rosnącą betę w najbardziej chorej ciąży. W jedynej z której mam dziecko wynik przyrostu po 2 dobach wynosił 0… jak się później okazało z pomyłki labu.
A ty oznaczyłaś teraz bhcg? :)

Do góry