Nie wiem. Ogólnie z mężem mieliśmy zacząc procedurę in vitro bo staramy się ponad 6 lat. A tu nagle taka niespodzianka.Szansa jest, bo o pustym jaju mówimy jak pęcherzyk ciążowy ma ponad 25 mm wiesz kiedy miałaś owulacje?
reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Migotka28
@ForgetMeeNot wiedziałam, że wszystko będzie dobrze. Super !!
ForgetMeeNot
Boje się mimo wszystko, ze to jakoś mało i ten jeden przyrost później normy e wróży. Tak to u mnei wyglada. Już mam dość oznacza ja tej bety. W poprzednich ciążach sprawdziłam przyrost dwa razy i zapomanialam o becie@ForgetMeeNot wiedziałam, że wszystko będzie dobrze. Super !!
Załączniki
Agnes4312
Moderator
No współczuję ci tej sinusoidy emocjonalnej... ale chyba niestety czas da odpowiedź czy będzie wszystko ok. Trzymam kciuki!Boje się mimo wszystko, ze to jakoś mało i ten jeden przyrost później normy e wróży. Tak to u mnei wyglada. Już mam dość oznacza ja tej bety. W poprzednich ciążach sprawdziłam przyrost dwa razy i zapomanialam o becie
KarolinaDD
a może nie oznaczaj już tej bety ? Jak ma być dobrze to bedzie dobrze, myśle ze to ci nic nie da, ewentualnie niepotrzebne nerwy. Ja np nigdy w życiu nie sprawdzałam betyBoje się mimo wszystko, ze to jakoś mało i ten jeden przyrost później normy e wróży. Tak to u mnei wyglada. Już mam dość oznacza ja tej bety. W poprzednich ciążach sprawdziłam przyrost dwa razy i zapomanialam o becie
kasiaa91
Super !Dziewczyny. Mam wyniki
Przyrost 158% dziś i prog 29,84
kasiaa91
Poczekaj, (wiem że niespokojnie) na usg - tak naprawdę ono nam powie najwiecej.Boje się mimo wszystko, ze to jakoś mało i ten jeden przyrost później normy e wróży. Tak to u mnei wyglada. Już mam dość oznacza ja tej bety. W poprzednich ciążach sprawdziłam przyrost dwa razy i zapomanialam o becie
Ja miałam najpiękniej rosnącą betę w najbardziej chorej ciąży. W jedynej z której mam dziecko wynik przyrostu po 2 dobach wynosił 0… jak się później okazało z pomyłki labu.
Migotka28
Bądź dobrej myśli. Ja zrobiłam raz betę, a teraz czekam aż do USG. Tak naprawdę nie wiem co się tam dzieje, ale star się myśleć pozytywnieBoje się mimo wszystko, ze to jakoś mało i ten jeden przyrost później normy e wróży. Tak to u mnei wyglada. Już mam dość oznacza ja tej bety. W poprzednich ciążach sprawdziłam przyrost dwa razy i zapomanialam o becie
reklama
Agnes4312
Moderator
A ty oznaczyłaś teraz bhcg?Poczekaj, (wiem że niespokojnie) na usg - tak naprawdę ono nam powie najwiecej.
Ja miałam najpiękniej rosnącą betę w najbardziej chorej ciąży. W jedynej z której mam dziecko wynik przyrostu po 2 dobach wynosił 0… jak się później okazało z pomyłki labu.
Podziel się: