reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Hej! Dziś jak narazie ok ale ostatnie 2 dni miałam wyjęte z życia przez mdłości... schudłam już 2 kg... wczoraj kupiłam opaski sea band i od razu poczułam różnice wiec wracam do żywych mam nadzieje 😁
Daj znać czy to faktycznie działa. Zawsze mnie ciekawiły takie wynalazki 😁

Hej! U mnie super, nawet lepiej się czuję niż przed ciążą, bo więcej śpię, jem regularnie itp. Niestety od dzisiaj startuję z Euthyroxem.

A co u Ciebie? 😊
u mnie ciężko z tymi Mdłościami. No i stresuje się z dnia na dzień coraz bardziej, w czwartek mam wizytę dopiero pierwsza, a chciałabym już wiedzieć czy maleństwo jest, czy ma serduszko, tka się boje 😭

Hej! Dziś jak narazie ok ale ostatnie 2 dni miałam wyjęte z życia przez mdłości... schudłam już 2 kg... wczoraj kupiłam opaski sea band i od razu poczułam różnice wiec wracam do żywych mam nadzieje 😁
Będę musiała pomyśleć o tej opasce, bo w poprzedniej ciąży strasznie przechodziłam pierwszy trymestr 🤢

U nas już jedno bobo jest na pokładzie. Wychodzi nam różnica dwa lata pomiędzy dzieciaczkami.Także będzie się działo ale o takiej różnicy marzyłam :) akurat wróciłam do pracy po macierzyńskim a tu taka niespodzianka:)
Objawów jeszcze nie mam, jedynie czuje piersi i mam większy apetyt.
Miłego weekendu :)

reklama
Ja jestem okropnie zmęczona. Czuję się senna, ale ciężko mi zasnąć.
Nie wiem, czy łączyć to z ciążą czy z deszczami ;)
W pierwszej ciąży potrzebowałam bardzo dużo snu. W tej będzie trochę trudniej, bo mam roczną córkę, ale damy radę :)

Do góry