reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

Poczekaj, (wiem że niespokojnie) na usg - tak naprawdę ono nam powie najwiecej.

Ja miałam najpiękniej rosnącą betę w najbardziej chorej ciąży. W jedynej z której mam dziecko wynik przyrostu po 2 dobach wynosił 0… jak się później okazało z pomyłki labu.
O właśnie, Kasia, jak u Ciebie?

reklama
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i od razu z pytaniem. Oznaczalam bhcg 3 razy:
05/09:314
07/09:844(wzrost o 165%)
09/09:1939(wzrost o 129%)
Czy to że najpierw wzrosło o 165%a nast tylko o 129% jest powodem do niepokoju? Miała może któraś z was tak?
Z góry dziękuję za odpowiedź 🙂

Czy to że najpierw wzrosło o 165%a nast tylko o 129% jest powodem do niepokoju? Miała może któraś z was tak?
Super przyrosty. Ja bym się nie martwiła ;)

Nie ma to znaczenia ze raz wiecej raz mniej :) piękne przyrosty ! ;)

Nie musisz się tym martwić :) im bhcg wyższe tym wolniej rośnie.
Ważne, że przyrosty są w normie

reklama
Do góry