reklama
Dolvit
Fanka BB :)
A ja powiem Wam,że miałam kiepski dzień. W dwóch robotach....z jednej do drugiej,jeszcze tak wszystko jak na złość dziś długo bo milion rzeczy. W domu córka z katarem, więc non stop płacze... Dziś prawie nic nie zjadłam ani nie odpoczęłam....do tego zaczął boleć mnie brzuch już nie wiem co o tym myśleć, kładę się spać...
Migotka28
Ja jeszcze nie poszłam do pracy po synku więc mam luz w tej kwestii. Może niedługo przejdziesz na L4 i trochę odsapnieszA ja powiem Wam,że miałam kiepski dzień. W dwóch robotach....z jednej do drugiej,jeszcze tak wszystko jak na złość dziś długo bo milion rzeczy. W domu córka z katarem, więc non stop płacze... Dziś prawie nic nie zjadłam ani nie odpoczęłam....do tego zaczął boleć mnie brzuch już nie wiem co o tym myśleć, kładę się spać...
Munro
Cześć, Dziewczyny!
Postanowiłam już się przywitać, głęboko wierząc, że będzie to na dobrą wróżbę.
Od kilku dni kreski na teście ciemnieją, dzień spodziewanej miesiączki jutro.
Wizytę z USG ustawiłam na 28.09, mam nadzieję, że już będzie widać serce (6tc+3dn).
Przewidywana data porodu z OM, 21.05.2023.
Trzymam za Was wszystkie kciuki! Życzę radosnego czasu oczekiwania na piękny, wzmacniający poród i wspólne życie z Dzieckiem.
I czekam na zamknięty wątek z Wami wszystkimi na pokładzie!
Wizytę z USG ustawiłam na 28.09, mam nadzieję, że już będzie widać serce (6tc+3dn).
Trzymam za Was wszystkie kciuki! Życzę radosnego czasu oczekiwania na piękny, wzmacniający poród i wspólne życie z Dzieckiem.
Migotka28
Cześć, witamy w gronieCześć, Dziewczyny!
KarolinaDD
Hej dziewczyny ! Jak się czujecie.?
Migotka28
@KarolinaDD ja bardzo dobrze. Jedynie coś czuję, że zaczyna mnie brać przeziębienie. Mam nadzieję, że się nie rozwinie. Pogoda kiepska i dziś dzien pod kocykiem ;p
Ja dziś z dwoma II siedzę i nie dociera termin z ostatniej miesiączki na 20 maja w poniedziałek betaLista mam z terminem na maj 2023 r.
1 maja - @Bibi89,@Kasia1994 @KarolinaDD
2 maja - @Zielona2426
3 maja - @sylaalys
4 maja- @Agula_
5 maja - @Oleś; @martini31 @magdalena.
6 maja - @Evelina@
7 maja - @Bakalia.,@Aleksandra91
14 maja- @ForgetMeeNot
Witam przyszłe mamusie z terminem porodu na maj 2023 r.
Ja po dzisiejszym teście z dwiema I I postanowiłam zacząć temat
Termin z OM wyliczyłam na 6 maja 2023 r.
Czekam na Was kobietki
reklama
Bibi89
Hej! Dziś jak narazie ok ale ostatnie 2 dni miałam wyjęte z życia przez mdłości... schudłam już 2 kg... wczoraj kupiłam opaski sea band i od razu poczułam różnice wiec wracam do żywych mam nadziejeHej dziewczyny ! Jak się czujecie.?
Podziel się: