reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
A ja powiem Wam,że miałam kiepski dzień. W dwóch robotach....z jednej do drugiej,jeszcze tak wszystko jak na złość dziś długo bo milion rzeczy. W domu córka z katarem, więc non stop płacze... Dziś prawie nic nie zjadłam ani nie odpoczęłam....do tego zaczął boleć mnie brzuch :( już nie wiem co o tym myśleć, kładę się spać...

A ja powiem Wam,że miałam kiepski dzień. W dwóch robotach....z jednej do drugiej,jeszcze tak wszystko jak na złość dziś długo bo milion rzeczy. W domu córka z katarem, więc non stop płacze... Dziś prawie nic nie zjadłam ani nie odpoczęłam....do tego zaczął boleć mnie brzuch :( już nie wiem co o tym myśleć, kładę się spać...
Ja jeszcze nie poszłam do pracy po synku więc mam luz w tej kwestii. ;) Może niedługo przejdziesz na L4 i trochę odsapniesz ;)

Cześć, Dziewczyny!
Postanowiłam już się przywitać, głęboko wierząc, że będzie to na dobrą wróżbę.
Od kilku dni kreski na teście ciemnieją, dzień spodziewanej miesiączki jutro.
Wizytę z USG ustawiłam na 28.09, mam nadzieję, że już będzie widać serce (6tc+3dn).

Przewidywana data porodu z OM, 21.05.2023.

Trzymam za Was wszystkie kciuki! Życzę radosnego czasu oczekiwania na piękny, wzmacniający poród i wspólne życie z Dzieckiem.

I czekam na zamknięty wątek z Wami wszystkimi na pokładzie! :)

Cześć, Dziewczyny!
Postanowiłam już się przywitać, głęboko wierząc, że będzie to na dobrą wróżbę.
Od kilku dni kreski na teście ciemnieją, dzień spodziewanej miesiączki jutro.
Wizytę z USG ustawiłam na 28.09, mam nadzieję, że już będzie widać serce (6tc+3dn).

Przewidywana data porodu z OM, 21.05.2023.

Trzymam za Was wszystkie kciuki! Życzę radosnego czasu oczekiwania na piękny, wzmacniający poród i wspólne życie z Dzieckiem.

I czekam na zamknięty wątek z Wami wszystkimi na pokładzie! :)
Cześć, witamy w gronie ;)

Lista mam z terminem na maj 2023 r.

1 maja - @Bibi89,@Kasia1994 @KarolinaDD
2 maja - @Zielona2426
3 maja - @sylaalys
4 maja- @Agula_
5 maja - @Oleś; @martini31 @magdalena.
6 maja - @Evelina@
7 maja - @Bakalia.,@Aleksandra91
14 maja- @ForgetMeeNot

Witam przyszłe mamusie z terminem porodu na maj 2023 r.

Ja po dzisiejszym teście z dwiema I I postanowiłam zacząć temat🙃😉

Termin z OM wyliczyłam na 6 maja 2023 r.

Czekam na Was kobietki 😉😀😃
Ja dziś z dwoma II 😍 siedzę i nie dociera😂 termin z ostatniej miesiączki na 20 maja😍 w poniedziałek beta

reklama
Do góry