reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Dziewczyny czy któraś z Was miała słabe przyrosty Bety i mimo wszystko było dobrze ? U nas przyrosty na poziomie 25%…. :( w pon mam wizytę u lekarza 😔
A przy jakich wartościach bety? Im beta wyższa tym przyrost zwalnia, ale na samym początku powinna jednak przyrastać minimum 66% co 48h. Ja nie znam przypadku gdzie przyrastała mniej niż norma a dobrze się skończyło :(

reklama
Na początku napisalam ze za mało ale sprawdziłam o w sumie jest w normie. Ostatnia umiera nadzieja. Organizm kobiety to nie robot. Sprawdź sobie za dwa dni jak bedzie dalej.

Edit: doczytałam u ciebie ze bylo to 72 h po takim czasie powinno być chyba 114 % przyrostu czy jakoś tak. Jak masz nerwy to sprawdz w odstępnie 48 i będziesz wiedziała.

Załączniki

• Screenshot_20220908-182703_Chrome.jpg
    Screenshot_20220908-182703_Chrome.jpg
    200,2 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry