reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

A ja mam zagwostke kiedy iść na pierwsze USG, mogę iść we wtorek i wtedy będę 6+5 albo dopiero pod koniec wrzesnia jak będę już min 8+4… z jednej strony kusi mnie iść we wtorek ale boje się bo miałam trochę pozna owu i że nie będzie serduszka i ze się zestresuje. Gin powiedziała żebym najlepiej zrobiła 15-20.09 ale wtedy nie ma Starego i nie mam z kim dzieci zostawić 😒 ale to i tak lekarka do której nie będę chodzić
Ja bym wzieła oba terminy 😁

reklama
A ja mam zagwostke kiedy iść na pierwsze USG, mogę iść we wtorek i wtedy będę 6+5 albo dopiero pod koniec wrzesnia jak będę już min 8+4… z jednej strony kusi mnie iść we wtorek ale boje się bo miałam trochę pozna owu i że nie będzie serduszka i ze się zestresuje. Gin powiedziała żebym najlepiej zrobiła 15-20.09 ale wtedy nie ma Starego i nie mam z kim dzieci zostawić 😒 ale to i tak lekarka do której nie będę chodzić
Też właśnie chciałam pisać, że ja bym poszła na obie wizyty.
Na pierwszej nawet jak nie będzie serduszka to będziesz wiedziała, że jest za szybko, ale przynajmniej będziesz wiedziała, że pecherzyk jest w macicy :)

6+5 to już sporo, serduszko już powinno być widoczne 😁

Odebrałam wynik Bety - 319. Ale martwi mnie progesteron bo aż 42! Wiecie może co to oznacza ? W pierwszej ciąży miałam za niski dlatego przy drugiej brałam od początku duphaston i luteinę. Teraz nie biorę nic

reklama
Do góry