reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Trzymam kciuki i życzę nuuuudnej ciąży.
A mogę podpytać o wiek? Ja tez do młodzików nie należę, bo już 38 na liczniku. To tez moja 3 ciąża i tez będę robiła testach wolnego DNA z racji wieku własnej. Z synek robiłam SANCO Plus j teraz tez je planuje.
Mam 42 lata. W sumie, w listopadzie skończę 43. Staraliśmy się 1.5 roku.

reklama
Dziewczyny, złapało mnie okropne przeziębienie, boli mnie głowa, mięśnie, łamie mnie w kościach a gardło tak boli ze nie umiem przełykać. Gorączki nie mam ale tez chce jej zapobiec, bo to wiadomo niebezpieczne. Mąż jest w pracy nie ma kto mi jechać do apteki i muszę się podleczyć sama dzisiaj. Macie jakieś sposoby? Czytałam ze czosnek i pic ciepła wodę na gardło 😭
Zdradzę Ci super naturalny sposób z afryki. Sprawdzony wiele razy i dziala bezbłędnie.
Seler naciowy zmiksuj dokladnie z goraca wodą w proporcji +- paczka selera i ok 2 szklanki wody. Ostudz, wstaw do lodowki i popijaj co 2 h 2-3 łyczki. Dzien dea i bol gardła znika. Sprawdzone w przeziebieniu jak i zapaleniu migdałków.
Zdrówka życzę 🥰

Mam wyniki
Beta 30,05
Progesteron 29,57
Przyrost jest, ale bez szału

Załączniki

• CA0FB03C-5AAB-4FF8-884D-7257AA0E56FB.jpeg
    CA0FB03C-5AAB-4FF8-884D-7257AA0E56FB.jpeg
    121,2 KB · Wyświetleń: 82
Mam wyniki
Beta 30,05
Progesteron 29,57
Przyrost jest, ale bez szału
Najważniejsze, że przyrasta i mieści się w normach 🙃😉 trzymam kciuki
Będziesz jeszcze powtarzała?
Progesteron ładniutki❤️

Ja robiłam trzy razy i pierwszy raz urósł o 106% , a za drugim razem 160%,więc przyrost też jest zmienny. Ja już więcej nie robię bety, teraz będę bazować na USG

Najważniejsze, że przyrasta i mieści się w normach 🙃😉 trzymam kciuki
Będziesz jeszcze powtarzała?
Progesteron ładniutki❤️

Ja robiłam trzy razy i pierwszy raz urósł o 106% , a za drugim razem 160%,więc przyrost też jest zmienny. Ja już więcej nie robię bety, teraz będę bazować na USG
Tak. Zbadam na pewno w poniedziałek , ale stras zie sie boje, ze ciąża sie nie utrzyma 😢 w poróżnić ciążach ta Beta rosła zdecydowanie lepiej. Jak na13 dpo to chyba troszkę mało 😢 ahhh…

Dziewczyny, złapało mnie okropne przeziębienie, boli mnie głowa, mięśnie, łamie mnie w kościach a gardło tak boli ze nie umiem przełykać. Gorączki nie mam ale tez chce jej zapobiec, bo to wiadomo niebezpieczne. Mąż jest w pracy nie ma kto mi jechać do apteki i muszę się podleczyć sama dzisiaj. Macie jakieś sposoby? Czytałam ze czosnek i pic ciepła wodę na gardło 😭
U mnie niestety tak wyglądał covid. Na gardło fajny jest tez miód oraz siemię lniane (zalane ciepła woda, taki gesty śluz pozostaje na gardle i łagodzi). Brałam tez *spam*, na gardło Fiorde i używałam sprayu do gardła - Argentin-T (na tych lekach jest informacja, ze mogą je zażywać kobiety w ciąży).
Dużo zdrowia 😘

reklama
Do góry