reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

Trzymam kciuki i życzę nuuuudnej ciąży.
A mogę podpytać o wiek? Ja tez do młodzików nie należę, bo już 38 na liczniku. To tez moja 3 ciąża i tez będę robiła testach wolnego DNA z racji wieku własnej. Z synek robiłam SANCO Plus j teraz tez je planuje.
Mam 42 lata. W sumie, w listopadzie skończę 43. Staraliśmy się 1.5 roku.

reklama
Dziewczyny, złapało mnie okropne przeziębienie, boli mnie głowa, mięśnie, łamie mnie w kościach a gardło tak boli ze nie umiem przełykać. Gorączki nie mam ale tez chce jej zapobiec, bo to wiadomo niebezpieczne. Mąż jest w pracy nie ma kto mi jechać do apteki i muszę się podleczyć sama dzisiaj. Macie jakieś sposoby? Czytałam ze czosnek i pic ciepła wodę na gardło 😭
Zdradzę Ci super naturalny sposób z afryki. Sprawdzony wiele razy i dziala bezbłędnie.
Seler naciowy zmiksuj dokladnie z goraca wodą w proporcji +- paczka selera i ok 2 szklanki wody. Ostudz, wstaw do lodowki i popijaj co 2 h 2-3 łyczki. Dzien dea i bol gardła znika. Sprawdzone w przeziebieniu jak i zapaleniu migdałków.
Zdrówka życzę 🥰

Mam wyniki
Beta 30,05
Progesteron 29,57
Przyrost jest, ale bez szału

Załączniki

• CA0FB03C-5AAB-4FF8-884D-7257AA0E56FB.jpeg
    CA0FB03C-5AAB-4FF8-884D-7257AA0E56FB.jpeg
    121,2 KB · Wyświetleń: 85
Mam wyniki
Beta 30,05
Progesteron 29,57
Przyrost jest, ale bez szału
Najważniejsze, że przyrasta i mieści się w normach 🙃😉 trzymam kciuki
Będziesz jeszcze powtarzała?
Progesteron ładniutki❤️

Ja robiłam trzy razy i pierwszy raz urósł o 106% , a za drugim razem 160%,więc przyrost też jest zmienny. Ja już więcej nie robię bety, teraz będę bazować na USG

Najważniejsze, że przyrasta i mieści się w normach 🙃😉 trzymam kciuki
Będziesz jeszcze powtarzała?
Progesteron ładniutki❤️

Ja robiłam trzy razy i pierwszy raz urósł o 106% , a za drugim razem 160%,więc przyrost też jest zmienny. Ja już więcej nie robię bety, teraz będę bazować na USG
Tak. Zbadam na pewno w poniedziałek , ale stras zie sie boje, ze ciąża sie nie utrzyma 😢 w poróżnić ciążach ta Beta rosła zdecydowanie lepiej. Jak na13 dpo to chyba troszkę mało 😢 ahhh…

Dziewczyny, złapało mnie okropne przeziębienie, boli mnie głowa, mięśnie, łamie mnie w kościach a gardło tak boli ze nie umiem przełykać. Gorączki nie mam ale tez chce jej zapobiec, bo to wiadomo niebezpieczne. Mąż jest w pracy nie ma kto mi jechać do apteki i muszę się podleczyć sama dzisiaj. Macie jakieś sposoby? Czytałam ze czosnek i pic ciepła wodę na gardło 😭
U mnie niestety tak wyglądał covid. Na gardło fajny jest tez miód oraz siemię lniane (zalane ciepła woda, taki gesty śluz pozostaje na gardle i łagodzi). Brałam tez *spam*, na gardło Fiorde i używałam sprayu do gardła - Argentin-T (na tych lekach jest informacja, ze mogą je zażywać kobiety w ciąży).
Dużo zdrowia 😘

reklama
Do góry