reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

u mnie póki co gorączka 37,5 (wręcz taki stan podgorączkowy) ale szybko zbiłam.
Lepszy COVID niż wszystko inne, tak mnie bolą plecy i nogi ze już naprawdę czekałam na krew, a nawet obawiałam się ciszy pozamacicznej 🫣
Nie jestem lekarzem, ale ostroznie z temperatura, bo w ciąży temperatura ciała jest ciut wyższa, wiec nie zawsze jest potrzeba ładować w siebie paracetamol. Najlepiej skonsultować z lekarzem.
Dużo zdrowia i jak najmniej odczuwalnych objawów 😘

reklama
Nie jestem lekarzem, ale ostroznie z temperatura, bo w ciąży temperatura ciała jest ciut wyższa, wiec nie zawsze jest potrzeba ładować w siebie paracetamol. Najlepiej skonsultować z lekarzem.
Dużo zdrowia i jak najmniej odczuwalnych objawów 😘
dziękuje ♥️ paracetamol tez wzięłam dlatego ze ból złoty i pleców był nie do zniesienia. Ale już czuje się ciut lepiej, odpoczywam.😀

Hej, dziewczyny w tym miesiącu mi wyszły pozytywne testy. Wczoraj miałam termin miesiączki, dzisiaj robiłam badania i wyszło coś takiego. To oznacza, ze to jest ciąża biochemiczna?

Załączniki

• 41C188DC-30BC-46C1-8FEE-58FF762B8CA7.png
    41C188DC-30BC-46C1-8FEE-58FF762B8CA7.png
    79,4 KB · Wyświetleń: 136
Dlatego ja właśnie nie robię bety, ona jedynie stresuje... Martwimy się tymi przyrostami jakie są itd. A stres nie jest dobry w ciąży :)
Ja też nie robię bety i bez niej dużo się stresuję. Mam jakąś ogólną psychozę, że mam za wysoki puls (średnio 85), a teraz, czy poradzę sobie w ciąży z ciążą, bo na prawdę blisko mi do przekwitania...

Hej, dziewczyny w tym miesiącu mi wyszły pozytywne testy. Wczoraj miałam termin miesiączki, dzisiaj robiłam badania i wyszło coś takiego. To oznacza, ze to jest ciąża biochemiczna?
Poczkaj kilka dni i powtórz, jeśli nie dostaniesz miesiączki. Może biochemiczna, może Ci się owulacja przesunęła i ciąża bardzo wczesna.. nikt Ci na forum nie postawi diagnozy ale trzymam kciuki !

Ja też nie robię bety i bez niej dużo się stresuję. Mam jakąś ogólną psychozę, że mam za wysoki puls (średnio 85), a teraz, czy poradzę sobie w ciąży z ciążą, bo na prawdę blisko mi do przekwitania...
Oj tam. Jak ma być dobrze to będzie. Wiele kobiet po 40 zaczyna rodzic dzieci i wiele młodych kobiet roni wielokrotnie. Nie ma reguły, chociaż w pewnym wieku ryzyko jest większe. Ja też juz nienajmlodsza jestem. W zeszłym mies ciąża biochemiczna. Nawet sie nie spodziewałam, że w tym zaskoczy cokolwiek. Odpuściłam totalnie! Nawet na 22 września mam zaklepana wizytę w Bocianie na invitro. Chyba musze odwołać 😂😂

Oj tam. Jak ma być dobrze to będzie. Wiele kobiet po 40 zaczyna rodzic dzieci i wiele młodych kobiet roni wielokrotnie. Nie ma reguły, chociaż w pewnym wieku ryzyko jest większe. Ja też juz nienajmlodsza jestem. W zeszłym mies ciąża biochemiczna. Nawet sie nie spodziewałam, że w tym zaskoczy cokolwiek. Odpuściłam totalnie! Nawet na 22 września mam zaklepana wizytę w Bocianie na invitro. Chyba musze odwołać 😂😂
dokładnie tak, ja mam 24 lata i 3 straty za mną, a moja szwagierka rodziła 2 dzieci koło 30 i bezproblemowo, oprócz braku miesiączki i rosnącego brzucha objawów ciąży nie miała. A moja ciotka, mając 3 dorosłych już dzieci wpadła i gdy miała 45 lat urodziła syna- ciąża wzorowa i bardzo szybki poród. 🤷🏻‍♀️😁

reklama
Do góry