reklama
magdalena.
Fanka BB :)
super wyniki ja mam dopiero lekarza 14.09 szukam terminów wcześniej ale chciałam iść do jakiegoś sensownego lekarza. U mnie tylko ból krzyża i te bóle głowy - tak to bez większych dolegliwościWitam. Dzisiaj robiłam trzecie badanie beta tym razem na zlecenie lekarza
29.08.2022- 349
31.08.2022- 731 ( przyrost 106%)
02.09.2022- 1845 ( przyrost 159%)
Teraz czekam na poniedziałkowe USG
A jak Wy się czujecie?
Silvana
Cześć Wam , ja już po konsultacji z endo w sprawie tego podniesionego TSH. Jednak nie dostałam nic na zbicie, kazała mi zrobić w przyszłym tygodniu USG tarczycy i komplet badań: anty TPO, anty TG, T3, T4, kolejne TSH. Potem kolejna konsultacja. Nie spodziewałam się, że tyle zachodu z tym będzie .
magdalena.
współczuje, ja tez nie wiedziałam ze sprawy z tarczyca są tak skomplikowaneCześć Wam , ja już po konsultacji z endo w sprawie tego podniesionego TSH. Jednak nie dostałam nic na zbicie, kazała mi zrobić w przyszłym tygodniu USG tarczycy i komplet badań: anty TPO, anty TG, T3, T4, kolejne TSH. Potem kolejna konsultacja. Nie spodziewałam się, że tyle zachodu z tym będzie .
ForgetMeeNot
Super wynik. Przy takiej becie w w poniedziałek będzie już na pewno coś widaćWitam. Dzisiaj robiłam trzecie badanie beta tym razem na zlecenie lekarza
29.08.2022- 349
31.08.2022- 731 ( przyrost 106%)
02.09.2022- 1845 ( przyrost 159%)
Teraz czekam na poniedziałkowe USG
A jak Wy się czujecie?
Ja generlanie czuję się ok. Nawet bardzo dobrze. Nic mnie nie boli, nic mi nie dolega, tylko ten śluz brązowy się znowu poajawił, ale u mnie jest tak wczesna ciąża, że nic nie będzie widać. Jutro powtarzam betę i sprawdzę progesteron. Wczoraj wynosił 31,78
ForgetMeeNot
i super takie wiadomości to ja lubię to teraz czekamy na serduszkoJuż po wizycie. Wszystko jak należy - jest jajo i pęcherzyk. Za 2 tyg kolejne usg i już powinien być zarodek z serduszkiem.
Pytałam o betę i na tym etapie jest wszystko w normie - gdyby nie było nic widać na usg przy becie 4tys lub gdyby beta była 40tys to wtedy jest to powód do niepokoju. Także dziewczyny z wysokimi betami - nie stresujecie się
VikiO
Witam się o dołączam do szanownego grona majówek
OM 27.07 czyli wg kalkulatora porodu mam termin na 2 maja.
Aktualnie jestem w ciąży 5+3 dni.
Będzie to moje 3 dziecko ale takie jakby na nowo pierwsze, gdyż moje dzieci są juz dorosłe i zapomniałam, jak to jest
Test zrobiłam, nawet 3. Wszystkie pozytywne. Mieszkam w Anglii, wiec tu do 12 tyg ciazy nikt z toba nie rozmawia o ciąży, żadnych badan nie robi, nikogo nic nie obchodzi poza zapytaniem u GP czy jesteś happy czy chcesz zabukować zabieg....
Za dwa tygodnie idę do polskiej kliniki na USG, żeby sprawdzić, czy wszystko jest w porządku.
Z racji swojego wieku chcę też po 10 tygodniu wykonać badanie NIPT.
Czuję się dobrze. Poza bólem piersi i sporadycznym lekkim pobolewaniem w podbrzuszu jak przed okresem, nie mam żadnych objawów. Ale tak samo znosiłam poprzednie 2 ciąże. Bezobjawowo
Będzie to moje 3 dziecko ale takie jakby na nowo pierwsze, gdyż moje dzieci są juz dorosłe i zapomniałam, jak to jest
Test zrobiłam, nawet 3. Wszystkie pozytywne. Mieszkam w Anglii, wiec tu do 12 tyg ciazy nikt z toba nie rozmawia o ciąży, żadnych badan nie robi, nikogo nic nie obchodzi poza zapytaniem u GP czy jesteś happy czy chcesz zabukować zabieg....
Za dwa tygodnie idę do polskiej kliniki na USG, żeby sprawdzić, czy wszystko jest w porządku.
Czuję się dobrze. Poza bólem piersi i sporadycznym lekkim pobolewaniem w podbrzuszu jak przed okresem, nie mam żadnych objawów. Ale tak samo znosiłam poprzednie 2 ciąże. Bezobjawowo
Evelina@
Moderator
Gratulacje, świetna informacjaJa już po wizycie, 5+2 - jest pęcherzyk w macicy (moja poprzednia ciąża to bo CP wiec odetchnelam z ulgą) jest też pęcherzyk żółtkowy wiec w środę na wizycie liczę już na serduszko może
reklama
ForgetMeeNot
Trzymam kciuki i życzę nuuuudnej ciąży.Witam się o dołączam do szanownego grona majówek
A mogę podpytać o wiek? Ja tez do młodzików nie należę, bo już 38 na liczniku. To tez moja 3 ciąża i tez będę robiła testach wolnego DNA z racji wieku własnej. Z synek robiłam SANCO Plus j teraz tez je planuje.
Podziel się: