reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Witam was wszystkie:) dzisiaj robiłam betę i progesteron. 4t+4d wstawiam wyniki :) w sobotę powtorze sama betę.

Strasznie brzuch mnie boli, raz lekko raz mocniej jakby miał okres przyjść :( nie wiem czy to na tym etapie normalne czy głową schizuje ze względu na poronienie kwietniowe.

A Wy jak się czujecie??
tez czasem brzuch pobolewa ale to normalne - macica się rozciąga. Mnie za to tak jak w każdej ciąży boli głowa już chyba 5 dzień 🙄 w którym tyg planujecie pierwsza wizytę u gin?

reklama
Dzień dobry
Ja dzisiaj po wizytowo w związku z plamieniami i bólami krzyża. Oczywiście na USG jeszcze za wiele nie widać "może" zarys pęcherzyka. Jutro mam powtórzyć beta, a w poniedziałek idę na wizytę zobaczymy czy pęcherzyk jest na miejscu.
Gdyby coś się działo to na oddział

Witam was wszystkie:) dzisiaj robiłam betę i progesteron. 4t+4d wstawiam wyniki :) w sobotę powtorze sama betę.

Strasznie brzuch mnie boli, raz lekko raz mocniej jakby miał okres przyjść :( nie wiem czy to na tym etapie normalne czy głową schizuje ze względu na poronienie kwietniowe.

A Wy jak się czujecie??
Jestem na podobnym etapie, a moja beta dużo niższa. Przyrasta prawidłowo, więc się nie martwię ale u Ciebie duża

tez czasem brzuch pobolewa ale to normalne - macica się rozciąga. Mnie za to tak jak w każdej ciąży boli głowa już chyba 5 dzień 🙄 w którym tyg planujecie pierwsza wizytę u gin?
Ja idę jutro, będzie 5+2

Dzień dobry
Ja dzisiaj po wizytowo w związku z plamieniami i bólami krzyża. Oczywiście na USG jeszcze za wiele nie widać "może" zarys pęcherzyka. Jutro mam powtórzyć beta, a w poniedziałek idę na wizytę zobaczymy czy pęcherzyk jest na miejscu.
Gdyby coś się działo to na oddział

Jestem na podobnym etapie, a moja beta dużo niższa. Przyrasta prawidłowo, więc się nie martwię ale u Ciebie duża
A co Ci powiedzieli o plamieniu ?

O jak ja to znam, niemiłosierny ból głowy.. swoją drogą to tą ciążę zaczęłam od mega bólu głowy, to musiały być totalne początki, ale nie skojarzyłam tego i wzięłam paracetamol i prysznic. O dziwo pomogło. Do tej pory jeszcze raz miałam taki okropny ból głowy, pomógł sen. Myślę, że jeśli wystąpią takie bóle jak w pierwszej donoszonej ciąży, to tym razem będę brać paracetamol, bo wtedy tygodniami byłam wycięta z życiorysu.
Co do wizyty u nas będzie 6+2 (byłabym dzisiaj, ale musiałam przełożyć).

Takie bóle ja początku mogą się zdarzyć.
@Evelina@ a który to tydzień u Ciebie dziś?

Ja dziś robiłam powtórkę bety, bo jutro nie mogę a te plamienia mnie zaniepokoiły. Powtórzę teraz w sobotę.
Wczoraj Beta 8,1
Dziś tak:

Załączniki

• 5CCE3FB7-524D-418B-B329-045950BEB4A2.png
    5CCE3FB7-524D-418B-B329-045950BEB4A2.png
    55,9 KB · Wyświetleń: 91

A Wy jak się czujecie??
Ja robiłam betę w 4t to miałam 167.
Też mnie brzuch pobolewa ale jest to delikatne. Nie zmienia to faktu, że niepokoi niestety.

Wizytę mam w piątek 09.09. I będę wtedy w 6+1 ;)

Ja idę jutro, będzie 5+2

A co Ci powiedzieli o plamieniu ?
Teraz to plamienie jest brązowe. Mówi że wygląda jakby z szyjki. Wszystko zamknięte kazała odpoczywać.

Takie bóle ja początku mogą się zdarzyć.
@Evelina@ a który to tydzień u Ciebie dziś?

Ja dziś robiłam powtórkę bety, bo jutro nie mogę a te plamienia mnie zaniepokoiły. Powtórzę teraz w sobotę.
Wczoraj Beta 8,1
Dziś tak:
Beta ładnie rośnie u Ciebie 😉 i progesteron ładny? Bierzesz coś?

U mnie dzisiaj 4w5d, a beta z wczoraj 731.
Jutro powtórzę zobaczymy.

Lekarka mówiła, że pęcherzyk widoczny jest około bety 1500, więc w poniedziałek powinno być coś widać będzie 5w2d.
A uspokoję się jak zobaczę tykające serducho. Pewnie na wizycie 19 września

reklama
Wizytę mam na 6+2 dokładnie to będzie 13.09 :)

Zastanawiam się czy moja beta jak na 4+4 3500 nie jest za wysoka jak czytam u was poniżej 1000 :o

Do góry