VikiO
Fanka BB :)
Skończę 43 za 2 miesiące .A że się tak zapytam.... Ile masz lat?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skończę 43 za 2 miesiące .A że się tak zapytam.... Ile masz lat?
Pewnie, że chcęMogę Ci wysłać link na Messengerze jak chcesz do tych badań
Będzie okDziewczyny, znalazlam laboratorium ktore zbada mi bete prywatnie! Powiedzcie mi tylko czy jesli ostatnia mialam we wtorek o 16 A dzisiaj zrobie kolo 14 to wynik bedzie jako tako wymierny?
Mój wszedł nawet na pierwszą wizytę na której, jak to sam określił, była czarna plama czyli tylko pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym. A na wczorajszej już słuchał ze mną serduszka ale dosłownie 5 sekund.Tak, było serduszko Ale byłam przekonana, że to za wcześnie i małż został na korytarzu. Następna wizyta za 3 tygodnie to wtedy już wchodzi ze mną
To nie jakoś znowu dużo. Na grudniowych mamach 2020 było sporo dziewczyn 40+ i wszystkie mają zdrowe dzieciaczkiSkończę 43 za 2 miesiące .
A który u Ciebie to dokładnie tydzień?Tak, było serduszko Ale byłam przekonana, że to za wcześnie i małż został na korytarzu. Następna wizyta za 3 tygodnie to wtedy już wchodzi ze mną
Mam też taka nadzieję. Jestem bardzo sprawna, zdrowa, na nic nigdy się nie leczyłam. Tata też zdrowy, młody. Miałam w poprzednim cyklu ciążę biochemiczna i nie spodziewalam się, że tak zaskoczę w nastepnym. Tym bardziej, ze staramy sie ponad 1.5 roku i do zeszłego mies nic. A tu pyk , dwa razy pod rząd. Ale ja ponad rok biore suplementy dla starajacych sie i od marca przyjmowalam, jak zalecił moj gin, Inofem 2 saszetki i Costangus. Chyba to pomoglo bo 1.5 roku nic i nagle po tych dwóch lekach lipiec biochemiczna i w sierpniu zaskoczyło znów. Teraz jestem wg aplikacji 6+2 tc.To nie jakoś znowu dużo. Na grudniowych mamach 2020 było sporo dziewczyn 40+ i wszystkie mają zdrowe dzieciaczki
tez tak mam. Ja mam ogólnie pęcherz wiewiórki a w ciąży to już wgl…Dziewczyny, chciałam jeszcze zapytać. Czy Wy tez tak biegacie do kibla? Te siku mnie wykańcza! szczegolnie w pracy. Pracuje w domu opieki i nie zawsze jestem w stanie iść na już do wc...
Właśnie wg moich wyliczeń wychodziło mi wczoraj 6+1. Ale moje okresy rozkrecają się czasem 2-3 dni i te plamienia przed zawsze zaliczałam do starego cyklu, a dopiero jak "puściło" to zaliczałam to jako początek miesiączki. Wczoraj natomiast te dwa dni zostały mi wliczone do cyklu więc z OM wychodzi 6+3 a wg usg 6+4 (+/-4 dni). To już napiszę Wam mimo, że boję się porównywać, rozmiar maluszka 7,1 mm... taki byczek mi się wydaje. W ogóle wg wczorajszych obliczeń chyba powinnam się przenieść do kwietniowego wątku, ale... nie wyrzucajcie mnie stąd jeszczeA który u Ciebie to dokładnie tydzień?
Tak, nawet w nocyDziewczyny, chciałam jeszcze zapytać. Czy Wy tez tak biegacie do kibla? Te siku mnie wykańcza! szczegolnie w pracy. Pracuje w domu opieki i nie zawsze jestem w stanie iść na już do wc...