reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Ja leczę niedoczynność tarczycy i mam nadzieję, że nic mi nie dojdzie. Jak robiłam betę to TSH było ponad 3. Już mam większą dawkę. ;)

Dziewczyny, znalazlam laboratorium ktore zbada mi bete prywatnie! Powiedzcie mi tylko czy jesli ostatnia mialam we wtorek o 16 A dzisiaj zrobie kolo 14 to wynik bedzie jako tako wymierny?

Gratulacje dziewczyny 😀

Ja trochę w stresie, wizyta za tydzień. Tu, w UK, do 10-12 tyg ciąża to nie ciąża. Ide do Pl kliniki i musze czekac. Lekarz jest co 2 tyg. W sumie został tylko tydzien. Jakoś zleci. Też się martwię chociażby ze względu na swój wiek. Nic się nie dzieje, żadnych dolegliwości nie mam ale wiadomo. Chciałabym potwierdzenia, sprawdzenia, czy ok wszystko, chociaż z drugiej strony staram się nie denerwować i na chłodno podchodzić. W moim wieku różne rzeczy się mogą zdarzyć. Najbardziej czekam na te badania genetyczne i stres mnie zżera, jak cholera . No ale to po 10 tyg , czyli za miesiąc. Długoooo 😞
A że się tak zapytam.... Ile masz lat?

@Charlotte21 @Dolvit Wy z takim spokojem piszecie o tej heparynie a ja na samą myśl, że będę musiała jestem przerażona. Mnie te zastrzyki bardzo bolały.. Donoszoną ciążę z synem przeszłam na acardzie, z córką dał mi jeszcze heparynę ale nie wiem na jakiej podstawie.
Orientujecie się czy jest jakieś badanie, które mogę zrobić, żeby się dowiedzieć czy ta heparyna jest u mnie konieczna i tym razem?
Mogę Ci wysłać link na Messengerze jak chcesz do tych badań

Dziewczyny, znalazlam laboratorium ktore zbada mi bete prywatnie! Powiedzcie mi tylko czy jesli ostatnia mialam we wtorek o 16 A dzisiaj zrobie kolo 14 to wynik bedzie jako tako wymierny?

Na tej stronie wpisujesz godzinę pobrania krwi i też ci wylicza przyrost :)

reklama
Do góry