martini87
Fanka BB :)
@Bibi89 @Figazmakiem gratuluję wczorajszych wizyt
@Figazmakiem Ty też już widziałaś bijące serduszko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A że się tak zapytam.... Ile masz lat?Gratulacje dziewczyny
Ja trochę w stresie, wizyta za tydzień. Tu, w UK, do 10-12 tyg ciąża to nie ciąża. Ide do Pl kliniki i musze czekac. Lekarz jest co 2 tyg. W sumie został tylko tydzien. Jakoś zleci. Też się martwię chociażby ze względu na swój wiek. Nic się nie dzieje, żadnych dolegliwości nie mam ale wiadomo. Chciałabym potwierdzenia, sprawdzenia, czy ok wszystko, chociaż z drugiej strony staram się nie denerwować i na chłodno podchodzić. W moim wieku różne rzeczy się mogą zdarzyć. Najbardziej czekam na te badania genetyczne i stres mnie zżera, jak cholera . No ale to po 10 tyg , czyli za miesiąc. Długoooo
Tak, było serduszko Ale byłam przekonana, że to za wcześnie i małż został na korytarzu. Następna wizyta za 3 tygodnie to wtedy już wchodzi ze mną@Bibi89 @Figazmakiem gratuluję wczorajszych wizyt
Mogę Ci wysłać link na Messengerze jak chcesz do tych badań@Charlotte21 @Dolvit Wy z takim spokojem piszecie o tej heparynie a ja na samą myśl, że będę musiała jestem przerażona. Mnie te zastrzyki bardzo bolały.. Donoszoną ciążę z synem przeszłam na acardzie, z córką dał mi jeszcze heparynę ale nie wiem na jakiej podstawie.
Orientujecie się czy jest jakieś badanie, które mogę zrobić, żeby się dowiedzieć czy ta heparyna jest u mnie konieczna i tym razem?
Myślę, że tak to tylko dwie godz różnicyDziewczyny, znalazlam laboratorium ktore zbada mi bete prywatnie! Powiedzcie mi tylko czy jesli ostatnia mialam we wtorek o 16 A dzisiaj zrobie kolo 14 to wynik bedzie jako tako wymierny?
Dziewczyny, znalazlam laboratorium ktore zbada mi bete prywatnie! Powiedzcie mi tylko czy jesli ostatnia mialam we wtorek o 16 A dzisiaj zrobie kolo 14 to wynik bedzie jako tako wymierny?
Możesz się skontaktować na szybko ze swoim lekarzem?Hej dziewczyny dzis gdy wstalam po nocy podpaska brazowa☹i mam straszne skurcze czy to może być od estrofemu ze schodzę po malu z niego