Ja USG przed założeniem szwu na szyjkę miałam co miesiąc. Na ten moment wizyty kontrolne co 2 tygodnie - jedną miałam u prowadzącego, kolejna w szpitalu.Ale czujesz ze tak sie przemieszcza ze potrafisz rozroznic czy z usg to bylo widac? A jak czysto macie robione usg?
reklama
Ellie2021
Fanka BB :)
Nie, sama tego tak dokładnie nie czuje. Na usg widziałamAle czujesz ze tak sie przemieszcza ze potrafisz rozroznic czy z usg to bylo widac? A jak czysto macie robione usg?
J
Jae
Gość
No wlasnie wiekszosc ma co miesiac usg a ja do tej pory miałam 2 usg a lekarz nie robi mi na wizycie tylko sprawdza serduszko. A wizyty mam co miesiac no teraz wyjatkowo za 2 tygJa USG przed założeniem szwu na szyjkę miałam co miesiąc. Na ten moment wizyty kontrolne co 2 tygodnie - jedną miałam u prowadzącego, kolejna w szpitalu.
Ellie2021
Ja w sumie co min 3 tyg, czasem wypadnie,że częściejAle czujesz ze tak sie przemieszcza ze potrafisz rozroznic czy z usg to bylo widac? A jak czysto macie robione usg?
Ellie2021
A chodzi szafy prywatnie?No wlasnie wiekszosc ma co miesiac usg a ja do tej pory miałam 2 usg a lekarz nie robi mi na wizycie tylko sprawdza serduszko. A wizyty mam co miesiac no teraz wyjatkowo za 2 tyg
J
Jae
Gość
A jak opiszesz te ruchy ? Mocne czy delikatne?Nie, sama tego tak dokładnie nie czuje. Na usg widziałam
J
Jae
Gość
Tak prywatne wizytyA chodzi szafy prywatnie?
J
Jae
Gość
A te usg miałam w innym miejscu robione bo z racji wieku miałam z nfz testy papa i 2 obowiazkowe usg
Ellie2021
Jak prywatne to bym zapytała dlaczego nie robi Ci usg na każdej wizycie, bo to trochę dziwne usg to podstawa w sumie. Ja mam łożysko na przedniej ścianie i czuję ruchy najczęściej w dole brzucha, przy pachwinach często są kopniaki. Wyżej to rzadko, czasem też czuje takie mocniejsze poruszenie jakby taka duża rybka wyjęta z wody sobie chlupnela Nie umiem tego inaczej opisaćTak prywatne wizyty
reklama
Ellie2021
Czyli Twój lekarz prowadzący nie robił Ci żadnego usg?A te usg miałam w innym miejscu robione bo z racji wieku miałam z nfz testy papa i 2 obowiazkowe usg
Podziel się: