Ja teraz jestem 24+3 wizytę mam za parę dni ale jak byłam miesiąc temu mały ważył 550g a ja przytyłam ważąc się dziś 9kg a od ostatniej wizyty do dziś 1.5kg spokojnie na moje dużo w trzecim nie przytyjemy. Mój mały tez daje disco w nocyJa jestem 23+3 i mała kopie jak szalona. Czasami tak, że często koło 2 w nocy mnie wybudza a przytyłam 9kg, więc sporo a mała waży dopiero 560g już się boje ile przytyje w 3trymestrze
reklama
alexaaa94
Fanka BB :)
czuje ruchy bardzo wyraźnie, łożysko na przedniej ścianie wysoko,ale brzuch jakby mniejszy, zgrabniejszy niż miałam w poprzedniej ciąży, wydaje mi się że ułożenie malucha też ma na to wpływ, ilość wód i pewnie kilogramy a dokładniej warstwa "tłuszczyku" na brzuchu
u mnie jakieś plus 5/6 kg, jak dla mnie mało (w poprzedniej było już 9 na tym etapie a miałam plus 18) 23+3.
u mnie jakieś plus 5/6 kg, jak dla mnie mało (w poprzedniej było już 9 na tym etapie a miałam plus 18) 23+3.
J
Jae
Gość
A jakie jest ulozenie Twojego maluszka?czuje ruchy bardzo wyraźnie, łożysko na przedniej ścianie wysoko,ale brzuch jakby mniejszy, zgrabniejszy niż miałam w poprzedniej ciąży, wydaje mi się że ułożenie malucha też ma na to wpływ, ilość wód i pewnie kilogramy a dokładniej warstwa "tłuszczyku" na brzuchu
Ellie2021
Oj ułożenie to się potrafi zmieniać bardzo częstoA jakie jest ulozenie Twojego maluszka?
Ellie2021
Niestety nie pomogę, bo ja nie korzystam z aplikacji tylko wchodzę z przeglądarki Może jakieś pracę techniczne i zaraz się to wszystko naprawiDziewczyny od wczoraj na forum mam takie wiadomości
J
Jae
Gość
czuje ruchy bardzo wyraźnie, łożysko na przedniej ścianie wysoko,ale brzuch jakby mniejszy, zgrabniejszy niż miałam w poprzedniej ciąży, wydaje mi się że ułożenie malucha też ma na to wpływ, ilość wód i pewnie kilogramy a dokładniej warstwa "tłuszczyku" na brzuchu l
u mnie jakieś plus 5/6 kg, jak dla mnie mało (w poprzedniej było już 9 na tym etapie a miałam plus 18)
To prawda ale po ostatnim usg?Oj ułożenie to się potrafi zmieniać bardzo często
Ellie2021
U mnie w poniedziałek dzidziuś był głowa do góry, a w czwartek już głowa w dół A jeszcze wcześniej to leżał sobie w poprzekTo prawda ale po ostatnim usg?
J
Jae
Gość
Ja jestem w 22 tyg a nie mysle zebym miala maly brzuszek a wagowo naprawde niewiele. W 1 ciazy to na tym etapie bylam 7 kg do przodu
reklama
J
Jae
Gość
Ale czujesz ze tak sie przemieszcza ze potrafisz rozroznic czy z usg to bylo widac? A jak czysto macie robione usg?
Podziel się: