Ellie2021
Fanka BB :)
To może i u mnie za tydzień będzie lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może i u mnie za tydzień będzie lepiej
Ależ nie ma się czego bać. Poczujesz ulgę od razu. Zapewniam.Tez tak slyszlam. Miewam problemu z zatokami, ale tego płukania trochę się boje. I hmm… skoro piszecie, ze jest takie skuteczne to muszę poczytać j się przełamać chyba.
Jestem na tym samym etapie co @KarolinaDD i też jest już lepiej. Czasami się zastanawiam czy w ciąży jestem.To może i u mnie za tydzień będzie lepiej
Ja to jak jest mi lepiej to jestem przerazona ze cos nie takTo może i u mnie za tydzień będzie lepiej
haha, to nie lepiej jak ci się wydaje, ja mam tak ze raz czuje się lepiej a raz tragicznie, po paru dniach męczarni dzisiaj czuje się całkiem ludzkoTo może i u mnie za tydzień będzie lepiej
Jestem na tym samym etapie co @KarolinaDD i też jest już lepiej. Czasami się zastanawiam czy w ciąży jestem.
Jak chcesz kogos oznaczyc musisz zaczac od „@„ i potem dalsza czesc nickuPowiedz mi jak się oznacza kogoś w wiadomości
Jak chcesz kogos oznaczyc musisz zaczac od „@„ i potem dalsza czesc nicku
Jak chcesz kogos oznaczyc musisz zaczac od „@„ i potem dalsza czesc nicku
@CzekajcieNaCud