reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Też myślę nad detektorem, mąż ma obiekcje (bo zna mój charakter) no ale cóż.. 🙈 Zastanawiam się nad: JUMPER JPD-100E.

Edit. Skoro rozmawiamy już o sprzętach dodatkowych: polecacie jakiś adapter do pasów samochodowych?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jak sobie radzicie z tym, ze np jeden dzien czujecie sie lepiej? Ja tak mam, to juz od razu mam mysli, ze cos jest nie tak i plakac mi sie chce, ze znowu sie nie udalo…
Ciesz się tym, że czujesz się lepiej i to wykorzystaj. Ja codziennie czuje się fatalnie... Wymioty i mdłości mnie dobijają. Wczoraj praktycznie każdy posiłek wylądował w WC... 🙁 Nie wiem jak ja przeżyje ten październik.
Trzymaj się i bądź dobrej myśli, niepotrzebny stres też nie jest dobry dla was

Też myślę nad detektorem, mąż ma obiekcje (bo zna mój charakter) no ale cóż.. 🙈 Zastanawiam się nad: JUMPER JPD-100E.

Edit. Skoro rozmawiamy już o sprzętach dodatkowych: polecacie jakiś adapter do pasów samochodowych?

Ja miałam coś w tym stylu, i nie powiem, było całkiem ok. Ale widziałam na internecie ze są dużo lepsze. 😀

Załączniki

• IMG_8023.jpeg
    IMG_8023.jpeg
    69,3 KB · Wyświetleń: 38

Ja mam taki i byl super. Muszę go tylko znaleźć, bo oczywiście nie pamiętam gdzie go mogłam schować... 🤪

Załączniki

• Screenshot_20221005_110438_com.google.android.googlequicksearchbox_edit_841809057458525.jpg
    Screenshot_20221005_110438_com.google.android.googlequicksearchbox_edit_841809057458525.jpg
    218,7 KB · Wyświetleń: 44
Dziewczyny jak sobie radzicie z tym, ze np jeden dzien czujecie sie lepiej? Ja tak mam, to juz od razu mam mysli, ze cos jest nie tak i plakac mi sie chce, ze znowu sie nie udalo…
Ja tak mam i też nie wiem jak sobie z tym radzić. Cały czas nachodzą mnie jakieś czarne myśli 😑 czekam na kolejną wizyte i badania prenatalne może wtedy się uspokoje jak bede wiedzieć że wszystko jest ok ❤️

No wlasnie dziewczyny, ja to teraz siedze i rozkminiam… przeszlosc moja w tym temacie tez nie napawa optymizmem… wiec no coz…

Zajmij czyms glowe. Poczytaj ksiazke, poogladaj odmozdzajace seriale. Nie mysl za duzo bo to nie pomaga. Lepiej zajac czyms mysli a niech wszystko toczy sie swoim biegiem. Bedzie dobrze :-))

Ja wlasnie obczajalam uzywki tego zielonego pasa na allegro insafe bodajrze i nad nim sie pochyle bo te materialowe nie przemawiaja do mnie zwlaszcza ze czasami jestem pasazer czasami prowadze i za duzo przepinania 😑

reklama
Do góry