reklama
CzekajacNaCud
Fanka BB :)
No wlasnie dziewczyny, ja to teraz siedze i rozkminiam… przeszlosc moja w tym temacie tez nie napawa optymizmem… wiec no coz…
Bibi89
Ja mam taki od 12 tyg. Dziś jestem w 10+0 i przykladam, coś tam wyłapuje ale czy to już TO, to nie wiem nie planowałam zakupu ale dostałam od znajomej wiec raz za czas przyłożęAhaa, no widzicie a na internecie niektórzy piszą że od 12 tygodnia. I tak planowałam po prenatalnych jakoś kupić.
Agula_
Hejka!
Chwile mnie nie było bo samopoczucie fatalne. Czasem nawet nie mogę czytać bo zaraz mnie mdli jeszcze bardziej :/
Do końca tygodnia zostaje w domu na opiece bo córeczka mi się przeziębiła.
Ja mam detektor angel sound czy jakoś tak. Kupiłam używany. Wrzucę zdjęcie. Napewno teraz też będę używać jeśli coś bedzie mnie niepokoić. W ciąży z córka miałam sporo stresu bo mało się ruszała wiec mnie to uspokajało.
Co do grupy zamkniętej, jestem jak najbardziej za. Byłam na innym forum na kwietniowych2020 to do dzisiaj mamy kontakt na grupie na messenger
Chwile mnie nie było bo samopoczucie fatalne. Czasem nawet nie mogę czytać bo zaraz mnie mdli jeszcze bardziej :/
Do końca tygodnia zostaje w domu na opiece bo córeczka mi się przeziębiła.
Ja mam detektor angel sound czy jakoś tak. Kupiłam używany. Wrzucę zdjęcie. Napewno teraz też będę używać jeśli coś bedzie mnie niepokoić. W ciąży z córka miałam sporo stresu bo mało się ruszała wiec mnie to uspokajało.
Co do grupy zamkniętej, jestem jak najbardziej za. Byłam na innym forum na kwietniowych2020 to do dzisiaj mamy kontakt na grupie na messenger
Załączniki
KarolinaDD
a jaki masz ?Ja mam taki od 12 tyg. Dziś jestem w 10+0 i przykladam, coś tam wyłapuje ale czy to już TO, to nie wiem nie planowałam zakupu ale dostałam od znajomej wiec raz za czas przyłożę
Bibi89
Jakiś no name chybaa jaki masz ?
G
guest-1673535084
Gość
od kiedy mozna tego uzywac? Do tej pory bylam na nie, ale aktualnie w trzeciej ciazy wariuje bardziej niz w pierwszej i drugiej razem wzietychJa tez mam detektor tetna i na pewno bede podsluchiwac tyle razy ile bede miala ochote cudownie kojacy dzwiek
Bibi89
Można i od początku ale nie wylapiesz producenci zalecają od 12-16 tyg bo wtedy jest prościej znaleźć serduszko, wcześniej można się nieźle przestraszyćod kiedy mozna tego uzywac? Do tej pory bylam na nie, ale aktualnie w trzeciej ciazy wariuje bardziej niz w pierwszej i drugiej razem wzietych
reklama
Pomyślę nad zakupem po badaniach prenatalnych 21 października bo już umówiłam się na pappa. Jak z dzidzią bedzie wszystko ok to zakupie ale fajne urządzie i na pewno fajne przeżycie. Lubiłam w pierwszej ciąży chodzić na ktg bo słyszałam po 1h nawet dźwięk bicia serca
Podziel się: