reklama
martini87
Fanka BB :)
W 9tc? To na serio możliwe na tak wczesnym etapie?Tez mam jedna wklesla a jedna plaska brodawke. Mimo tego ze karmiłam córkę 2 lata i 3 miesieca to wklesla wrocila do swojego stanu a jedna sie poprawiła. Ta dominującą w karmieniu. Nie wiedziałam że jest taka stymulacja nie za wcześnie? U mnie nawet kapturki nie podziałały, tylko gorzej bylo i corka mi z siatki leciała. Wkurzylam się, wypieprzyłam kapturki i poszlo elegancko.
Mam znajmona ktora dwa razy w 9tc poznala plec ze beda chłopcy i tak było.
Wow! Tez mialam dwa dominujące przy normalnym cyklu. Ale jednak pozniej sie jeden wyklarował. Trochr mnie przeraża miec bliźniaki l, to dwoje tak na raz
kasiaa91
Nie, chyba że w testach NIPT (są niektóre od 9 tyg) - ale wynik masz wtedy w 10W 9tc? To na serio możliwe na tak wczesnym etapie?
Na usg realna możliwość jest ok 12 tyg
Ewq9
Ja tak urodziłam pierwszego syna miałam niecałe 28 latJa mam 27 Dziecko urodzi się chwilę przed 28 urodzinami
G
guest-1673535084
Gość
i jaJa! Ja ! Ja !
magdalena.
doszłam dzisiaj do tego samego wniosku!Moja ukochana kawa nie ma smaku, jest beznadziejna
Ta ciąża jakaś inna niż pozostałe, czyżby jednak chłopak?
KarolinaDD
Dzień dobry dziewczyny.
Wczoraj miałam wizytę ale już brak czasu na napisanie co i jak.
Wczoraj u mnie 9+0 według OM i z USG identycznie. Serduszko pięknie bije Dzidzia ma 2,3 cm
Torbiel na jajniku nadal jest ale mój lekarz powiedział, że mam odpuścić sobie branie duphastonu bo to jest fizjologiczne i się wchłonie samo.
Za to niestety musze brać Acard w związku z nadciśnieniem w poprzedniej ciąży.
Kolejna wizyta 20.10 a prenatalne mam umówione na 29.10
W poniedziałek szybko lecę badania robić z krwi, glukoza, tsh, toxo, HIV i tak dalej bo ogólnie powiedział, że już powinna tamta lekarka mi zlecić i mam na to przyszły tydzień max.
Kamień z serca mi spadł i w końcu mogę cieszyć się tą ciąża
super wiadomość
martini87
Tak właśnie myślałamNie, chyba że w testach NIPT (są niektóre od 9 tyg) - ale wynik masz wtedy w 10
Na usg realna możliwość jest ok 12 tyg
gooskaw
doszłam dzisiaj do tego samego wniosku!
Ta ciąża jakaś inna niż pozostałe, czyżby jednak chłopak?
Mowia ze kazda inna :-) to co - zyczyc Ci chlopaka?:-)))
reklama
Ellie2021
O Wow... To naprawdę nie wiem jak to możliwe, a byłaś pod opieką tylko jednego lekarza? Czy robilas u kogoś innego prenatalne np? No zadzwiwia mnie to jak lekarz może się tak pomylić...co miesiąc
Ale to często jeszcze nie jest pewna informacja na tak wczesnym etapie, jeżeli mówimy tylko o usgDlaczego?
Ja jestem w 7+4 i jak się dowiem to za 3,5 tygodnia
Podziel się: