Lily of the Valley ©
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz 35. Jak urodzę będę miała 36.Czytam o tym że dużo z was ma już wiek powyżej 35 lat. Pochwalcie się ile macie dokladnie
Ja mam 29 w tym roku
Ja też 29 lat .Czytam o tym że dużo z was ma już wiek powyżej 35 lat. Pochwalcie się ile macie dokladnie
Ja mam 29 w tym roku
Ja jedyną taką akcje w życiu miałam mając rota - w jednej sekundzie jadłam makaron i czułam się ekstra a już 2 minuty później zamieszkałam w łazience na 2 doby normalnie nadeszło jak burza.Ja już momentami nie wiem, czy śmiać się, czy płakać. Dzisiaj rano jadłam tosta z serem, który lekko przypalił się z jednej strony. Zapach spalenizny nagle jakoś dziwnie skojarzył mi się z papierosami i 5 sekund później bez żadnego ostrzeżenia zwróciłam całe śniadanie (zdążyłam na szczęście dobiec do toalety) . W życiu tak nie miałam.
Ciekawe doświadczenie . U mnie chyba nie rota, bo 15 min później wypiłam kawę i poszłam normalnie do pracy, ale lekki niepokój pozostał .Ja jedyną taką akcje w życiu miałam mając rota - w jednej sekundzie jadłam makaron i czułam się ekstra a już 2 minuty później zamieszkałam w łazience na 2 doby normalnie nadeszło jak burza.
Nie wiem czy któraś z Was to wychwyciła ale ja też zmieniałam nick ostatnio wczesniej miałam martini31 ale stwierdziłam, że będziecie myślały, że mam tyle lat a to dawno temu i nieprawda i poprosiłam o zmiane na martini87W grudniu 36
Edit. Jak coś, to poprosiłam o zmianę nicku i jak zobaczycie Paxa, to będę ja
Muszkietery, jakoś nie wiem, kiedyś tak o dałam ten nick, ale nie chce go