reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Tez mam jedna wklesla a jedna plaska brodawke. Mimo tego ze karmiłam córkę 2 lata i 3 miesieca to wklesla wrocila do swojego stanu a jedna sie poprawiła. Ta dominującą w karmieniu. Nie wiedziałam że jest taka stymulacja🤔 nie za wcześnie? U mnie nawet kapturki nie podziałały, tylko gorzej bylo i corka mi z siatki leciała. Wkurzylam się, wypieprzyłam kapturki i poszlo elegancko. 😉🙈

Mam znajmona ktora dwa razy w 9tc poznala plec ze beda chłopcy i tak było. 🤭

Wow! Tez mialam dwa dominujące przy normalnym cyklu. Ale jednak pozniej sie jeden wyklarował. Trochr mnie przeraża miec bliźniaki l, to dwoje tak na raz 😜
U mnie to jest grubsza sprawa… jakby to powiedzieć uraz mechaniczny dzięki pediatrze, która wyciskała mi brodawki za niemowlaka… długo by pisać… u mnie ledwo laktator elektryczny dawał radę. Kapturki to już w ogóle do niczego były. Byłam i po porodzie u doradczyń, ale każdy załamywał ręce. Nic się nie wyciągnęły. Potem miałam mega problemy z krwawieniami z brodawek i jeździłam po lekarzach… ale ściągałam laktatorem i dawałam tyle ile mogłam, przez 4 miesiące, ale nawet ściągając co 3 h potrafiłam ściągnąć 10 ml., a potem bylo coraz gorzej. Przyznam, że nie mam pojęcia i nie wiem co to ma dać już teraz, ale skoro zaproponowała razem z pielęgniarką to skorzystam. Powiedziała, że pokaże mi jak z nimi postępować i może się coś poprawi.

@netka_lp ja dostałam na C, ale doktor jak wypisywała to mówiła, że nie wie czy mi wydadzą za darmo, ale wydali. W poprzedniej ciąży płaciłam 100%.

U mnie to jest grubsza sprawa… jakby to powiedzieć uraz mechaniczny dzięki pediatrze, która wyciskała mi brodawki za niemowlaka… długo by pisać… u mnie ledwo laktator elektryczny dawał radę. Kapturki to już w ogóle do niczego były. Byłam i po porodzie u doradczyń, ale każdy załamywał ręce. Nic się nie wyciągnęły. Potem miałam mega problemy z krwawieniami z brodawek i jeździłam po lekarzach… ale ściągałam laktatorem i dawałam tyle ile mogłam, przez 4 miesiące, ale nawet ściągając co 3 h potrafiłam ściągnąć 10 ml., a potem bylo coraz gorzej. Przyznam, że nie mam pojęcia i nie wiem co to ma dać już teraz, ale skoro zaproponowała razem z pielęgniarką to skorzystam. Powiedziała, że pokaże mi jak z nimi postępować i może się coś poprawi.

@netka_lp ja dostałam na C, ale doktor jak wypisywała to mówiła, że nie wie czy mi wydadzą za darmo, ale wydali. W poprzedniej ciąży płaciłam 100%.
Ja raz dostałam C a teraz 100% co lekarz to inna recepta 🤷

Tez mam jedna wklesla a jedna plaska brodawke. Mimo tego ze karmiłam córkę 2 lata i 3 miesieca to wklesla wrocila do swojego stanu a jedna sie poprawiła. Ta dominującą w karmieniu. Nie wiedziałam że jest taka stymulacja🤔 nie za wcześnie? U mnie nawet kapturki nie podziałały, tylko gorzej bylo i corka mi z siatki leciała. Wkurzylam się, wypieprzyłam kapturki i poszlo elegancko. 😉🙈

Mam znajmona ktora dwa razy w 9tc poznala plec ze beda chłopcy i tak było. 🤭

Wow! Tez mialam dwa dominujące przy normalnym cyklu. Ale jednak pozniej sie jeden wyklarował. Trochr mnie przeraża miec bliźniaki l, to dwoje tak na raz 😜
Wow to mega wcześnie 😃 Ja chyba wolę poznać płeć później, ale żeby już było bardziej pewne 🤪

reklama
Do góry