kasiaa91
Fanka BB :)
Ja o nim myśle dość mocno ale nie wiem który finalnie zrobięCzy któraś z was będzie wykonywała test VERAgene? Ja się na razie ku temu skłaniam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja o nim myśle dość mocno ale nie wiem który finalnie zrobięCzy któraś z was będzie wykonywała test VERAgene? Ja się na razie ku temu skłaniam
Może się pogniewać. Może się poczuć odtrącona i zazdrosna jeśli zabierzecie nowe bobo a jej nie weźmiecie. Ja bym się na taki krok nie zdecydowała. Albo bym leciała całą rodziną, albo w ogóle bez dzieci.Powiem Wam,że opadły że mnie emocje. Już dzisiejsza wizytę widziałam w czarnych barwach... Jutro zaczynam powoli pakować familie i w piątek rano lecimyyyyyy kolejną wizytę mam 18.10 i myślę,że po powrocie umowie się też na prenatalne. A w ogóle trochę mnie lekarka zbiła z tropu. Na styczeń mieliśmy wyspy Kanaryjskie... Powiedziała,że mnie "nie puści". Długi lot=większe ryzyko zakrzepicy... I tak myślę,że mamy możliwość przełożyć i przełoże chyba na listopad 2023 bobo by miało jakieś 6mies i chyba polecimy we troje. A starsza córkę zostawię z babcią ogólnie na kanary i tak mieliśmy lecieć we dwoje a ona miała zostać z babcią... To chyba się nie pogniewa jak by poleciało młodsze rodzeństwo a ona by u babci była?
Z tego co rozumiem, to veragene jest po prostu najszerszym badaniem (również bada 100 chorób autosomalnych recesywnych), ale zawiera wszystko to co nipt i nifty?Ja o nim myśle dość mocno ale nie wiem który finalnie zrobię
Ja dalej śpię na brzuchu bo tak lubię. Zasypiam jak tylko przykładam głowę do poduszki - zazwyczaj po północy. Tak mnie dzieci wymęczą przez pół dnia i wieczór (pierwsze pół dnia spędzam w pracy), że po prostu padam i śpię. Czasem się w nocy wybudzę na siku i wtedy bywa tak, że już mi ciężej zasnąć. Ale częściej to dzieci mnie wybudzają w nocy niż własne potrzeby fizjologiczneDziewczyny jak u was wyglada sprawa snu?
Ja się kręcę do 3:30-4 nad ranem i budzę się 7:00 coś zjem i jeszcze idę spać Ok 9:00
No i może nie ból tylko taki ucisk czuje w podbrzuszu , nie mogę się wygodnie ułożyć bo byłam przyzwyczajona do spania na brzuchu.
Mój synek (4 lata) prawie codziennie bije siostrę (niecałe 2 latka). Mówi, że jej nie lubi. Jak mąż go podpytał, czy chce jeszcze brata albo siostrzyczkę to powiedział, że nie chce mieć żadnego rodzeństwa, nawet siostry którą już mamamy dzieci w podobnym wieku moja córka tez bardzo zazdrosna… teraz w ogóle ma jakiś kryzys i chyba wybiorę się z nią do psychologa bo wczoraj powiedziała ze ona nie chce siostry i żebym ja gdzieś oddała
Ja na nic się szczepić w ciąży nie będę. Ja nawet Apap się boje wziąćDziewczyny, jakie jest wasze zdanie na temat szczepienia w ciazy przeciwko grypie czy tez covidowi? Moja lekarka oczywiście zaleca w 2 trymestrze.
Ja tak samo. Tydzien temu, w pracy, mielismy 4 dawkę przeciwko covid. Nie wzięłam i nie zamierzam. Z resztą, rok temu, 2 tygodnie po 3 dawce boostera covidowego, dostałam covid i 2 tyg zdychałam w łóżku. Podziękuję za taką ochronę.Ja na nic się szczepić w ciąży nie będę. Ja nawet Apap się boje wziąć
ja bede sie szczepila znow na covid i krztusiec po 16tcDziewczyny, jakie jest wasze zdanie na temat szczepienia w ciazy przeciwko grypie czy tez covidowi? Moja lekarka oczywiście zaleca w 2 trymestrze.