reklama
Harinka
Fanka BB :)
Dziewczyny poradzcie. Moja córka od września zaczeła chodzić do żłobka. Mamy za sobą pierwsze przeziębienie, ja na szczęście załapałam od niej tylko katar i jeden dzień bólu mięśni. Teraz znowu dostała jakiejś wysypki. Jutro będziemy u lekarza. Boje się co przyniesie następnym razem i że się czymś zarazę na tak wczesnym etapie ciąży. Co byście zrobiły na moim miejscu? Puszczalybyscie dalej do żłobka czy lepiej zostawić ją w domu i iść na zwolnienie ? Drugiej strony jak maleństwo będzie na świecie to chciałabym żeby córka chodziła do żłobka. Będzie mi zdecydowanie łatwiej. Odchorować swoje musi i w sumie nie ma na to idealnego czasu
Paulina2101
Początkująca w BB
Dziewczyny jaki macie wynik progesteronu? Jestem w 5tc USG ok widać bicie ale strasznie się martwię mój progesteron spadł z 29 na 17 a lekarz kazał być spokojnym
Figazmakiem
Mam ten sam problem. 3 tyg temu byliśmy chorzy na covid, od 3 dni dziecko gorączkuje okazało się że to jakaś wirusowka, która wykluwala się ok.7-10 dni. Niby do jutra powinno przejść, ale ja dzisiaj stan podgoraczkowy, bol gardła i katar ściekający po gardle. I boję się co kolejnego przyniesie z przedszkola :/Dziewczyny poradzcie. Moja córka od września zaczeła chodzić do żłobka. Mamy za sobą pierwsze przeziębienie, ja na szczęście załapałam od niej tylko katar i jeden dzień bólu mięśni. Teraz znowu dostała jakiejś wysypki. Jutro będziemy u lekarza. Boje się co przyniesie następnym razem i że się czymś zarazę na tak wczesnym etapie ciąży. Co byście zrobiły na moim miejscu? Puszczalybyscie dalej do żłobka czy lepiej zostawić ją w domu i iść na zwolnienie ? Drugiej strony jak maleństwo będzie na świecie to chciałabym żeby córka chodziła do żłobka. Będzie mi zdecydowanie łatwiej. Odchorować swoje musi i w sumie nie ma na to idealnego czasu
Mam w planach zapytać ginekologa w przyszłym tygodniu co uważa.
Agnes4312
Moderator
Ja miałam najpierw 14, potem 15,58 i dostałam luteinę.Dziewczyny jaki macie wynik progesteronu? Jestem w 5tc USG ok widać bicie ale strasznie się martwię mój progesteron spadł z 29 na 17 a lekarz kazał być spokojnym
Wiem, że progesteron potrafi się wahać w ciągu doby nawet o 50%, ale ja jednak byłabym czujna i zbadała jeszcze raz
Dzoana88
mysle o dentyście ale po cichu liczę że przejdzie samo, bo nie czuje jakby to był konkretny zab, tylko rzeczywiście wina hormonów. Tylko jak długo? A ciebie ile dni tak bolało?Mnie bolały tak zęby kilka dni przed tym jak dowiedziałam sie ze jestem w ciąży plus bol brzucha jak na okres. To pierwsze objawy były. Potem na szczęście wszystko przeszło. Może idź do dentysty ?
Paulina2101
Początkująca w BB
Biorę 3*1 progesteron besins i cyclogest ale nadal mam stres mimo że beta piękna. I czemu taki spadekJa miałam najpierw 14, potem 15,58 i dostałam luteinę.
Wiem, że progesteron potrafi się wahać w ciągu doby nawet o 50%, ale ja jednak byłabym czujna i zbadała jeszcze raz
Harinka
Też będę u lekarza za tydzień to zapytam. Jestem w kropce. Chciałam jeszcze popracować. To nasze pierwsze doświadczenia z chorobami dziecięcymi i sama nie wiem czego się spodziewać i jakie są zagrożenia. Córka już była zaszczepiona mmr i na ospę + wszystkie poprzednie szczepienia. Proszę daj znać co doradził Twój lekarz. Ja mam wizytę dopiero 29.09Mam ten sam problem. 3 tyg temu byliśmy chorzy na covid, od 3 dni dziecko gorączkuje okazało się że to jakaś wirusowka, która wykluwala się ok.7-10 dni. Niby do jutra powinno przejść, ale ja dzisiaj stan podgoraczkowy, bol gardła i katar ściekający po gardle. I boję się co kolejnego przyniesie z przedszkola :/
Mam w planach zapytać ginekologa w przyszłym tygodniu co uważa.
Figazmakiem
To wizytujemy razem Dam znaćTeż będę u lekarza za tydzień to zapytam. Jestem w kropce. Chciałam jeszcze popracować. To nasze pierwsze doświadczenia z chorobami dziecięcymi i sama nie wiem czego się spodziewać i jakie są zagrożenia. Córka już była zaszczepiona mmr i na ospę + wszystkie poprzednie szczepienia. Proszę daj znać co doradził Twój lekarz. Ja mam wizytę dopiero 29.09
reklama
KarolinaDD
Bibi mam pytanie co do magnezu, ile mg na dzień przyjmujesz ? I czy dobrze się po nim czujesz ?Magnez bierzesz na brzuch ? Ja tez biorę magnez 2x dziennie ale czasem wieczorem nie jestem w stanie połknąć tabletki
Podziel się: