reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

A ja już sobie wkręcam przed jutrzejszą wizytą, że wcale już nie jestem w ciąży 🙄 pewnie moja beta się zatrzymała i nic się nie rozwija.
Chyba zasnę dzisiaj o 18, żeby jak najbszybciej być już na wizycie 😄

reklama
Dziewczyny, a co mówicie u tego drugiego lekarza na NFZ? Chodzę prywatnie i mam już kartę ciąży, chciałabym jednak mieć skierowania na NFZ. A mam wewnętrznie spory problem co powiedzieć u tego "drugiego" lekarza (być może dlatego, że jak byłam z cp u lekarza z luxmed i powiedziałam mu, że mam swojego lekarza prywatnie, ale jest teraz niedostępny, a coś się teraz dzieje to skwitował żebym poszła do swojego (a cp ostatecznie nie rozpoznał- nie wiem czy z lenistwa czy z czego - nie chciałabym myśleć tak o lekarzach, ale to byla bardzo słaba akcja...))
Ja nic nie mówię. Po prostu zakłada mi druga kartę ciąży 😝

A ja już sobie wkręcam przed jutrzejszą wizytą, że wcale już nie jestem w ciąży 🙄 pewnie moja beta się zatrzymała i nic się nie rozwija.
Chyba zasnę dzisiaj o 18, żeby jak najbszybciej być już na wizycie 😄
Ja robię co dwa dni wieczorem test ciążowy (kupiłam 10 na allegro na kolejne miesiące starań xd) i mam stresa że kreska będzie słabnąć xd

Ja prowadziłam ciążę prywatnie i na NFZ. Teraz też mam taki zamiar. 16.09 mam wizytę prywatna a 23.09 na fundusz. Nie będę ukrywać,że te NFZ potrzebne mi są tylko na darmowe badania krwi ;)
Ja chodziłam prywatnie. Teraz tak piszecie .. chyba też znajdę na NFZ dla badań krwi 🤔 mój gin bierze 250 za wizytę ale te badania to jakiś kosmos

reklama
Do góry