reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Chociażby u jednego możesz mieć że ból kręgosłupa żeby dostać L4 a u drugiego może nic nie byćTak, no te same, dlaczego miałabym mieć inne? Mój stan zdrowia jakoś się nie zmienial w ciągu tygodnia
Bibi89
PrzestańA ja już sobie wkręcam przed jutrzejszą wizytą, że wcale już nie jestem w ciąży pewnie moja beta się zatrzymała i nic się nie rozwija.
Chyba zasnę dzisiaj o 18, żeby jak najbszybciej być już na wizycie
Figazmakiem
Wszystko jest dobrze! Głowa do góry!A ja już sobie wkręcam przed jutrzejszą wizytą, że wcale już nie jestem w ciąży pewnie moja beta się zatrzymała i nic się nie rozwija.
Dolvit
Ja nic nie mówię. Po prostu zakłada mi druga kartę ciążyDziewczyny, a co mówicie u tego drugiego lekarza na NFZ? Chodzę prywatnie i mam już kartę ciąży, chciałabym jednak mieć skierowania na NFZ. A mam wewnętrznie spory problem co powiedzieć u tego "drugiego" lekarza (być może dlatego, że jak byłam z cp u lekarza z luxmed i powiedziałam mu, że mam swojego lekarza prywatnie, ale jest teraz niedostępny, a coś się teraz dzieje to skwitował żebym poszła do swojego (a cp ostatecznie nie rozpoznał- nie wiem czy z lenistwa czy z czego - nie chciałabym myśleć tak o lekarzach, ale to byla bardzo słaba akcja...))
Ewq9
Ja robię co dwa dni wieczorem test ciążowy (kupiłam 10 na allegro na kolejne miesiące starań xd) i mam stresa że kreska będzie słabnąć xdA ja już sobie wkręcam przed jutrzejszą wizytą, że wcale już nie jestem w ciąży pewnie moja beta się zatrzymała i nic się nie rozwija.
ForgetMeeNot
poprzenie dwa miałam cc... budowa miednicy.A z jakiego powodu bd musiała mieć cc?
ForgetMeeNot
no nawet tak nie myślA ja już sobie wkręcam przed jutrzejszą wizytą, że wcale już nie jestem w ciąży pewnie moja beta się zatrzymała i nic się nie rozwija.
Migotka28
Ja chodziłam prywatnie. Teraz tak piszecie .. chyba też znajdę na NFZ dla badań krwi mój gin bierze 250 za wizytę ale te badania to jakiś kosmosJa prowadziłam ciążę prywatnie i na NFZ. Teraz też mam taki zamiar. 16.09 mam wizytę prywatna a 23.09 na fundusz. Nie będę ukrywać,że te NFZ potrzebne mi są tylko na darmowe badania krwi
reklama
Ewq9
Ja już się zapisałam na 26.09 na NFZ. Mam nadzieję że będzie wszystko okej, będzie serduszko i da mi od razu skierowanie na badaniaJa chodziłam prywatnie. Teraz tak piszecie .. chyba też znajdę na NFZ dla badań krwi mój gin bierze 250 za wizytę ale te badania to jakiś kosmos
Podziel się: