A jaki masz? Używasz żelu na brzuch ? Ja tez mam zwykły detektorJa mam ten detektor ale jakoś nie mogę znaleźć mam zwykły nie cyfrowy
@Madzia5676 ja też liczę, że poznam płeć w piątek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki masz? Używasz żelu na brzuch ? Ja tez mam zwykły detektorJa mam ten detektor ale jakoś nie mogę znaleźć mam zwykły nie cyfrowy
Ja to chciałam dowiedzieć się przy porodzie Ale mój mąż tak nalega..,że chyba nie da rady wytrzymać tyle czasu.Ciekawe czy dziś mi powie jaka płeć
Tak używam źel ja mam angelsoundsA jaki masz? Używasz żelu na brzuch ? Ja tez mam zwykły detektor
@Madzia5676 ja też liczę, że poznam płeć w piątek
Mam ten sam detektor możesz podłączyć go do tel? U mnie słychać super używam go od 10tc ..zdarza się że szukam dłużej bo dzidzia jest jakby "w oddali", albo wierci się strasznie i ciągle coś stuka i pukaTak używam źel ja mam angelsounds
Ja wczoraj się dowiedziałam ze w ciąży (i chyba ogólnie tez ) powinno się pobierać mocz oprócz wiadomo podmycia się, powinno się włożyć tampon na ten czas. Nie wiedziałam o tym aż jestem ciekawa bo często wychodzą mi jakieś bakterie a posiew ujemny. Teraz jak będę robić to z ciekawości tak pobiorę ciekawe czy będzie różnica wynikówHello ja po wczorajszej wizycie zaczęłam jakoś pozytywnie myśleć. Z USG 11+2. Maluch 4 cm, fikał koziołki i wyglądał już jak mały człowiek! Szok.
Wszystko z szyjką ok
W pt Nifty, a za 2 tyg prenatalne )
Ja nadal biorę luteinę 100 i pewnie będę brała do końca ciazy ze względu na ryzyko porodu przedwczesnego.
W posiewie wyszła mi infekcja, więc po leczeniu Pimafucinem mam brać Lactovaginal dopochwowo
W ogóle jej nie czuje, jak zwykle. Pewnie będę miała wymazy na każdej wizycie.
A próbowałaś wyszukać w lupce ?Hej powodzenia na wizytach!
Ja mam w piątek diabetologa, a gina we wtorek.
Nie mogę się doczekać mam nadzieję że potwierdzi dziewczynkę.
Wybrałam się dziś na spacer, bo starszy siedzi ze mną w domu i wścieka się, oszaleję jeszcze tydzień do zabiegu
W każdym razie skurcze mam co chwilę jak chodzę... Zastanawiam się czy wracać do pracy zdalnej... Boję się że dostanę skurczy z nerwów i popracuję dwa dni i tyle...
Ale perspektywa pół roku nic nierobienia mnie przeraża
Co z tym forum zamkniętym? Próbowałam jeszcze i nie działa...
Właśnie jak podłączam to wogole nic nie słyszę nie wiem chyba źle szukam i zaś tylko nie potrzebnie się stresujeMam ten sam detektor możesz podłączyć go do tel? U mnie słychać super używam go od 10tc ..zdarza się że szukam dłużej bo dzidzia jest jakby "w oddali", albo wierci się strasznie i ciągle coś stuka i puka