reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Hej powodzenia na wizytach!

Ja mam w piątek diabetologa, a gina we wtorek.
Nie mogę się doczekać 🙈 mam nadzieję że potwierdzi dziewczynkę.

Wybrałam się dziś na spacer, bo starszy siedzi ze mną w domu i wścieka się, oszaleję jeszcze tydzień do zabiegu 🙈
W każdym razie skurcze mam co chwilę jak chodzę... Zastanawiam się czy wracać do pracy zdalnej... Boję się że dostanę skurczy z nerwów i popracuję dwa dni i tyle...
Ale perspektywa pół roku nic nierobienia mnie przeraża 😅

Co z tym forum zamkniętym? Próbowałam jeszcze i nie działa...

Cześć wszystkim mamusiom :) postanowiłam w końcu do was dołączyć, ja dzisiaj 11+6.
Ogólnie czuje się dobrze z wyjątkiem pobolewania brzucha i czasami bólu w krzyżu, ale jak trochę poleże to przechodzi. Prenatalne mam za półtora tygodnia, już ledwo wytrzymuje, siedze jak na szpilkach😅 widziałam, że niektóre z was robiły nifty lub czekają na pobranie, możecie powiedzieć coś więcej, jak to wyglada? I czy ustalałyście to z lekarzami czy to wasza własna decyzja?

Hello :) ja po wczorajszej wizycie zaczęłam jakoś pozytywnie myśleć. Z USG 11+2. Maluch 4 cm, fikał koziołki i wyglądał już jak mały człowiek! 🥺 Szok.
Wszystko z szyjką ok

W pt Nifty, a za 2 tyg prenatalne :))

Ja nadal biorę luteinę 100 i pewnie będę brała do końca ciazy ze względu na ryzyko porodu przedwczesnego.
W posiewie wyszła mi infekcja, więc po leczeniu Pimafucinem mam brać Lactovaginal dopochwowo
W ogóle jej nie czuje, jak zwykle. 🙄 Pewnie będę miała wymazy na każdej wizycie.
Ja wczoraj się dowiedziałam ze w ciąży (i chyba ogólnie tez ) powinno się pobierać mocz oprócz wiadomo podmycia się, powinno się włożyć tampon na ten czas. Nie wiedziałam o tym aż jestem ciekawa bo często wychodzą mi jakieś bakterie a posiew ujemny. Teraz jak będę robić to z ciekawości tak pobiorę ciekawe czy będzie różnica wyników

Hej powodzenia na wizytach!

Ja mam w piątek diabetologa, a gina we wtorek.
Nie mogę się doczekać 🙈 mam nadzieję że potwierdzi dziewczynkę.

Wybrałam się dziś na spacer, bo starszy siedzi ze mną w domu i wścieka się, oszaleję jeszcze tydzień do zabiegu 🙈
W każdym razie skurcze mam co chwilę jak chodzę... Zastanawiam się czy wracać do pracy zdalnej... Boję się że dostanę skurczy z nerwów i popracuję dwa dni i tyle...
Ale perspektywa pół roku nic nierobienia mnie przeraża 😅

Co z tym forum zamkniętym? Próbowałam jeszcze i nie działa...
A próbowałaś wyszukać w lupce ?
Grypy- przeszukaj grupy
Jak tam wpisuje majowe mamy 2022 to tylko ta nasza grupa mi wyskakuje

reklama
Mam ten sam detektor😋 możesz podłączyć go do tel? U mnie słychać super używam go od 10tc ..zdarza się że szukam dłużej bo dzidzia jest jakby "w oddali", albo wierci się strasznie i ciągle coś stuka i puka
Właśnie jak podłączam to wogole nic nie słyszę nie wiem chyba źle szukam i zaś tylko nie potrzebnie się stresuje

Do góry