No właśnie nie biorę. Pani dr powiedziala ze jeszcze jest ok ale w witaminach drugiego trymestr juz bedzie żelazo wiec zaczekamy do tego momentu i nie będziemy poza tym suplementowac.Bierzesz dodatkowo żelazo?
reklama
Madzia5676
Fanka BB :)
Ciśnienie dobre mam 125-88Jak ciśnienie?
sansavieria
Za każdym razem jak zamiast najpierw usiąść na łóżku a potem wstawać, w ogóle gwałtowne ruchy niewskazane w moim przypadku [emoji12]Czy macie może problem z tym że Wam słabo ?? ( Takie ciemne mroczki przed oczami). Rozpoczęłam 2 trymestr i liczyłam na powrót na wyższe obroty a teraz zamiast wyższe obroty to czuję się gorzej ;(
matylkafm
Strasznie mi przykro [emoji17] wiem, że nie ma słów które mogą teraz pomóc..Wracam od lekarza i nie mam dobrych wieści, ciąża obumarła, w niedzelę idę do szpitala..ale trzymam za Was kciuki mocno
matylkafm
Z tymi cytatami dalej mi nie idzie [emoji849]
Co do podwiązania jajowodów to wg mojej najlepszej wiedzy w Polsce jest nielegalne..
@mamahelenki92 zgadzam się w 100% co do mamyginekolog. Spoko, przekazuje wiedzę w dostępny sposób. Pewnie mnóstwo osób z tego korzysta ale ja jej nie lubię. Ale po prostu przestałam obserwować! Hejt w jakimkolwiek temacie jest dla mnie niezrozumiały..
Ale od mamyginekolog bardziej denerwują mnie jej zagorzale wyznawczynie [emoji28] tam nic nie można napisać poza "jesteś cudowna, wspaniała, najwspanialsza!". Jak napiszesz, że pidżama jest za mała to dostaniesz milion komentarzy że jesteś zawistną i zazdrosną idiotką i zaraz Cię zgłoszą na policję [emoji1787][emoji1787] Dlatego dla mojego komfortu psychicznego omijam stronę szerokim łukiem [emoji6]
Moja młoda znowu chora ... Mieliśmy jechać na weekend do teściowej. Ja chyba sobie zacznę rezerwować wizyty u pediatry co 2 tygodnie na przód. Młoda jest tydzień w przedszkolu, tydzien w domu i tak od początku września [emoji1745]
Miłego weekendu!
Co do podwiązania jajowodów to wg mojej najlepszej wiedzy w Polsce jest nielegalne..
@mamahelenki92 zgadzam się w 100% co do mamyginekolog. Spoko, przekazuje wiedzę w dostępny sposób. Pewnie mnóstwo osób z tego korzysta ale ja jej nie lubię. Ale po prostu przestałam obserwować! Hejt w jakimkolwiek temacie jest dla mnie niezrozumiały..
Ale od mamyginekolog bardziej denerwują mnie jej zagorzale wyznawczynie [emoji28] tam nic nie można napisać poza "jesteś cudowna, wspaniała, najwspanialsza!". Jak napiszesz, że pidżama jest za mała to dostaniesz milion komentarzy że jesteś zawistną i zazdrosną idiotką i zaraz Cię zgłoszą na policję [emoji1787][emoji1787] Dlatego dla mojego komfortu psychicznego omijam stronę szerokim łukiem [emoji6]
Moja młoda znowu chora ... Mieliśmy jechać na weekend do teściowej. Ja chyba sobie zacznę rezerwować wizyty u pediatry co 2 tygodnie na przód. Młoda jest tydzień w przedszkolu, tydzien w domu i tak od początku września [emoji1745]
Miłego weekendu!
matylkafm
Ja co prawda jestem dopiero 11 TC ale ciągle mi się robi słabo. A pamięta z poprzedniej ciąży, że a początku 2 trymestru byłam bardzo słaba i ciągle miałam zadyszke. Ze spaceru miałam problem żeby wrócić do domuCzy macie może problem z tym że Wam słabo ?? ( Takie ciemne mroczki przed oczami). Rozpoczęłam 2 trymestr i liczyłam na powrót na wyższe obroty a teraz zamiast wyższe obroty to czuję się gorzej ;(
Hmmmm
Też słyszałam, że to nielegalne, tzn. podlega pod samookaleczenie i z tego tytułu jest to nielegalne, lekarz też może beknąć - że okalecza... Z drugiej jak są wskazania to nie ma wyjściaZ tymi cytatami dalej mi nie idzie [emoji849]
Miłego weekendu!
A co do pediatry, przynajmniej przewidywalnie
Dorka89
Mi dzisiaj się strasznie kręciło w głowie .. tragedia po prostu i źle się czułam i nudności ..Mnie czasem zakręci się w głowie.
wednesday
Aktywna w BB
Hej dziewczyny. Ostatnio trochę ucichłam. Co u Was? Macie jeszcze jakieś objawy?
U mnie 13+2 jak mdłości i senność przeszły tak neraz u mnie nowość - zgaga (narazie delikatna ale jednak) i jeszcze szybsze męczenie się . No i budzenie się w nocy.
Macie jakis sposób żeby znowu zasnąć?
Widac u Was już brzuszki?
U mnie 13+2 jak mdłości i senność przeszły tak neraz u mnie nowość - zgaga (narazie delikatna ale jednak) i jeszcze szybsze męczenie się . No i budzenie się w nocy.
reklama
Mrufka@@1
U mnie dziś 12t1d i pół dnia męczyły mnie młodości :/ po kanapce z mortadela i majonezem przeszło odnośnie brzuszka to właśnie mąż powiedział że mam dosyć spory i ciekawe czy to moje ciasteczka czy już brzuszek ciążowyHej dziewczyny. Ostatnio trochę ucichłam. Co u Was? Macie jeszcze jakieś objawy?
Podziel się: