Zapytam czy widać kto tam mieszka niestety wizytę mam dopiero 18.20 wiec jutro będzie długi dzień oczekiwaniaJak ma dobry sprzęt może coś zobaczyć mój włączył 3d i 4d i było super widać, ale wiadomo do potwierdzenia w późniejszym tygodniu
reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ciekawa jestem kiedy ja poznam
Mama2012/2020/2022
Ja ostatnio właśnie patrzyłam ale nie mogłam ogarnąć tego wyrostka
U mnie 2 ciąża i już tez brzuszek wybił do przodu ale na spokojnie jeszcze w spodnie wchodzimy a to dopiero 11 tydzieńRosną za szybko, w 1ciazy podobno do 12tyg miało nie być widać brzucha, a ja juz w żadne spodnie nie wchodzę, bo brzuszek się zaokrąglił
mamahelenki92
Moja doktor nigdy nie mówiła na prenatalnych. Pewnie poznam po prenatalnych czyli koło 17 tygodnia bo raczej nie będzie mi chciała nic powiedzieć na najbliższej wizycie. Nie mogę się doczekać
Mama2012/2020/2022
Moj prowadzący też po 16 mówi.Moja doktor nigdy nie mówiła na prenatalnych. Pewnie poznam po prenatalnych czyli koło 17 tygodnia bo raczej nie będzie mi chciała nic powiedzieć na najbliższej wizycie. Nie mogę się doczekać
wednesday
Aktywna w BB
Mi dzisiaj nie powiedziała kto to może być. Dopiero przy następnym usgMoj prowadzący też po 16 mówi.
Mama2012/2020/2022
Czasem wolą dłużej poczekać i mieć większą pewność.Mi dzisiaj nie powiedziała kto to może być. Dopiero przy następnym usg
marzycielkaa
Jutro mam kolejne badania do karty ciąży. Do chorowitkow dołączyła córka- też już na antybiotyku. Mąż też dziś był u lekarza i dostał jakieś sterydy bo też coś go dusi kaszel i się meczy. Także cała rodzinka chora pocieszam się tym, że nie mam gorączki tylko objawy górnych dróg oddechowych. Chorowanie w ciąży to dla mnie coś nowego, w pierwszej ciąży ani razy chora nie byłam ☺ wczytuje się na grupach ciazowych i widzę, że dużo dziewczyn choruje, przyjmują antybiotyki nawet kilka razy i dzieciaczki są zdrowe... Dlatego staram się nie wkrecac, że coś zaszkodzi. Jednak coś z tyłu głowy jest
reklama
Podziel się: