No ja już szukam na vinted, żeby spodnie ciążowe kupićRosną za szybko, w 1ciazy podobno do 12tyg miało nie być widać brzucha, a ja juz w żadne spodnie nie wchodzę, bo brzuszek się zaokrąglił
reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Jakie ładne dzieci.
Ja płeć córki poznałam w 12 tyg,syna w 16.
Ja płeć córki poznałam w 12 tyg,syna w 16.
Ja właśnie myślałam że z racji tego że mi zostało trochę nadprogramowych kilogramów z poprzednich ciąż, to nie będzie tak szybko widać a tu psikusJa mam brzuch jak w pierwszej ciąży w 5 miesiacu już nie wiem czy mi wywala czy to moje sadło
outofthebox
O kurcze, jaki gigant urosł! W sumie od 45mm można już robić prenatalne, wiec sporo pewnie było już dziś widać Ucieklas mi z terminarza i już nie jesteśmy due date buddiesJa po usg. Mamy 46 mm. Termin mi się przesunął na 05.05.2022 wszystko jest ok.
To ciekawe jak długo uda Nam się to utrzymać w tajemnicy do świąt 2 miesiące tylko albo ażU mnie tez brzuszek zaczyna być widoczny, najszybciej ze wszystkim ciąży w których byłam. Też chciałam reszcie rodziny dopiero na święta powiedzieć, ale coś czuje że wyda się szybciej
Ja też już znam mam 11+1. U mnie dziewczynkaAle że już płeć znasz? Tak szybko?
Ja jutro zapytam na prenatalnych ciekawe czy coś powieJa też już znam mam 11+1. U mnie dziewczynka
outofthebox
U mnie na ostatnim usg dzidź pokazywał tylko nogi i to, co pomiędzy, nie chciał się ruszać w ogóle, nie mam nawet zdjęcia z tego usg, bo nic się nie nadawało Zastanawiam się, czy ginekolozka podejrzewa płeć, u mnie jest takie prawo, ze do 12 tygodnia nie można komunikować płci, czy to z usg czy z nifty, musza czekać z wynikami…
Swoją drogą przy pobraniu krwi do nifty, tym razem to lekarka wypełniała mi formularz zgłoszenia i nie pytała czy chce znać płeć, a tam domyślnie jest zaznaczone „nie”, wiec możliwe, ze się nie dowiem jeszcze długo.
Swoją drogą przy pobraniu krwi do nifty, tym razem to lekarka wypełniała mi formularz zgłoszenia i nie pytała czy chce znać płeć, a tam domyślnie jest zaznaczone „nie”, wiec możliwe, ze się nie dowiem jeszcze długo.
Jak ma dobry sprzęt może coś zobaczyć mój włączył 3d i 4d i było super widać, ale wiadomo do potwierdzenia w późniejszym tygodniu.Ja jutro zapytam na prenatalnych ciekawe czy coś powie
Ja na zapalenia pochwy ostatnio używałam Tantum Rose w saszetce . 3 razy dziennie podmywałam się ciepłą wodą z odrobiną Tantum Rose. Pomogło.
Cieszę się bardzo, że maluszki zdrowo rosną
reklama
Podziel się: