reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Ja dzisiaj jadłowstręt totalny...ledwo wmuszam w siebie jedzenie i już od godziny mi mega niedobrze :/ Poza tym jestem dzisiaj zła jak osa :D Pierwszy mój taki dzień od początku ciąży. Na pewno mega się stresuję przed jutrzejszą wizytą i to też na mnie wpływa.

My wiosną przeprowadzamy się do nowego...mniejszego domu (ten był dla nas dwójki za duży😅), jakoś do marca powinniśmy się wyrobić z przeprowadzką. To byłby naprawdę mój wymarzony scenariusz, nowy dom, urządzanie pokoju dla malucha i przeprowadzka nad jezioro (będziemy mieli kilka kroków do plaży) :) Fajnie gdyby wszystko się udało :)
Super 😍 dom przy plaży⛱️⛱️ to jesteś z Pomorza jak ja 🙂
@sunflower21 na moim 4 piętrze sąsiadka w tym roku urodziła i ma ten wózek przed drzwiami potem na noc wstawia do domu niby monitoring na klatce 😱 ale ma dwóch starszych synów ok 13-15 lat oni jej wnoszą hehe dobrze ma

reklama
Super 😍 dom przy plaży⛱️⛱️ to jesteś z Pomorza jak ja 🙂
@sunflower21 na moim 4 piętrze sąsiadka w tym roku urodziła i ma ten wózek przed drzwiami potem na noc wstawia do domu niby monitoring na klatce 😱 ale ma dwóch starszych synów ok 13-15 lat oni jej wnoszą hehe dobrze ma
W tym bloku w którym zamieszkamy zawsze na parterze na wprost drzwi od klatki stoi wózek, zawsze ten sam więc zgaduje, że nikt go nigdy nie ukradł 😂

W tym bloku w którym zamieszkamy zawsze na parterze na wprost drzwi od klatki stoi wózek, zawsze ten sam więc zgaduje, że nikt go nigdy nie ukradł 😂
U mnie jest to samo, jedni sąsiedzi zostawiają wózek, co prawda spacerówkę, na dole, przy zejściu do piwnicy. Ja chyba tak nie będę robić. W planie mamy kupno auta (póki co go nie potrzebowaliśmy), stelaż będę chować do auta, a nosidełko z dzieckiem do domu. Mieszkam na 3 piętrze bez windy i już sobie współczuję 😂 ale moi sąsiedzi z góry mają małe dziecko i jakoś dają radę na 4te,wiec po prostu zainwestujemy więcej kasy i kupimy jak najlżejszy wózek 🙈

Ja jakbym mieszkała w bloku to jechałabym wózkiem po schodach, tak jak zjeżdżam jak wychodzę z domu. Zawsze to lżejsze niż noszenie

@gorla nie nie, ja z Warmii :) Tu w każdym mieście mamy jeziora, a nasz dom będzie oczywiście pod miastem, z 9 min do centrum się jedzie i mamy plażę pod nosem (no tak trochę ją nawet z balkonów widzę) :) My pewnie wózek na korytarzu byśmy trzymali, bo w tym nowym domu wszystko małe :D Nawet nie wiem jakim cudem dostawkę w sypiani zmieszczę...ale jakoś wszystko ogarnę, żeby tylko wszystko było ok :D

Napisałam poprzedniego posta i pyk zasnęłam na 2 godziny, dopiero się obudziłam! :D

reklama
Lepiłam pierogi i to tyle z bycia produktywnym dziś 😅 Trzymam kciuki za wizytę ❤️
Ja dziś 11+0, ostatnie dni to mi tak szybko zleciały, że nawet nie wiem kiedy. Za 8 dni prenatalne, matko 😱😱😱
Niedziela trochę leniwie ale jutro do pracy niestety..mam nadzieję, że jakoś dam radę bo na razie nie chcę w pracy nic mówić, za wcześnie. Nawet moj gin radził zaczekać z tym njusem do 12tc. Ja prenatalne dopiero za miesiąc 🙂

Do góry