reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

Ja dzisiaj jadłowstręt totalny...ledwo wmuszam w siebie jedzenie i już od godziny mi mega niedobrze :/ Poza tym jestem dzisiaj zła jak osa :D Pierwszy mój taki dzień od początku ciąży. Na pewno mega się stresuję przed jutrzejszą wizytą i to też na mnie wpływa.

My wiosną przeprowadzamy się do nowego...mniejszego domu (ten był dla nas dwójki za duży😅), jakoś do marca powinniśmy się wyrobić z przeprowadzką. To byłby naprawdę mój wymarzony scenariusz, nowy dom, urządzanie pokoju dla malucha i przeprowadzka nad jezioro (będziemy mieli kilka kroków do plaży) :) Fajnie gdyby wszystko się udało :)
Super 😍 dom przy plaży⛱️⛱️ to jesteś z Pomorza jak ja 🙂
@sunflower21 na moim 4 piętrze sąsiadka w tym roku urodziła i ma ten wózek przed drzwiami potem na noc wstawia do domu niby monitoring na klatce 😱 ale ma dwóch starszych synów ok 13-15 lat oni jej wnoszą hehe dobrze ma

reklama
Super 😍 dom przy plaży⛱️⛱️ to jesteś z Pomorza jak ja 🙂
@sunflower21 na moim 4 piętrze sąsiadka w tym roku urodziła i ma ten wózek przed drzwiami potem na noc wstawia do domu niby monitoring na klatce 😱 ale ma dwóch starszych synów ok 13-15 lat oni jej wnoszą hehe dobrze ma
W tym bloku w którym zamieszkamy zawsze na parterze na wprost drzwi od klatki stoi wózek, zawsze ten sam więc zgaduje, że nikt go nigdy nie ukradł 😂

W tym bloku w którym zamieszkamy zawsze na parterze na wprost drzwi od klatki stoi wózek, zawsze ten sam więc zgaduje, że nikt go nigdy nie ukradł 😂
U mnie jest to samo, jedni sąsiedzi zostawiają wózek, co prawda spacerówkę, na dole, przy zejściu do piwnicy. Ja chyba tak nie będę robić. W planie mamy kupno auta (póki co go nie potrzebowaliśmy), stelaż będę chować do auta, a nosidełko z dzieckiem do domu. Mieszkam na 3 piętrze bez windy i już sobie współczuję 😂 ale moi sąsiedzi z góry mają małe dziecko i jakoś dają radę na 4te,wiec po prostu zainwestujemy więcej kasy i kupimy jak najlżejszy wózek 🙈

Ja jakbym mieszkała w bloku to jechałabym wózkiem po schodach, tak jak zjeżdżam jak wychodzę z domu. Zawsze to lżejsze niż noszenie

@gorla nie nie, ja z Warmii :) Tu w każdym mieście mamy jeziora, a nasz dom będzie oczywiście pod miastem, z 9 min do centrum się jedzie i mamy plażę pod nosem (no tak trochę ją nawet z balkonów widzę) :) My pewnie wózek na korytarzu byśmy trzymali, bo w tym nowym domu wszystko małe :D Nawet nie wiem jakim cudem dostawkę w sypiani zmieszczę...ale jakoś wszystko ogarnę, żeby tylko wszystko było ok :D

Napisałam poprzedniego posta i pyk zasnęłam na 2 godziny, dopiero się obudziłam! :D

reklama
Lepiłam pierogi i to tyle z bycia produktywnym dziś 😅 Trzymam kciuki za wizytę ❤️
Ja dziś 11+0, ostatnie dni to mi tak szybko zleciały, że nawet nie wiem kiedy. Za 8 dni prenatalne, matko 😱😱😱
Niedziela trochę leniwie ale jutro do pracy niestety..mam nadzieję, że jakoś dam radę bo na razie nie chcę w pracy nic mówić, za wcześnie. Nawet moj gin radził zaczekać z tym njusem do 12tc. Ja prenatalne dopiero za miesiąc 🙂

Do góry