Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
zostajemy tutaj czy przechodzimy na zamkniętą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w ogóle nie jestem na zamkniętej, dla mnie ta grupa jest ok, ktoś może dołączyć w każdej chwili.zostajemy tutaj czy przechodzimy na zamkniętą?
Mnie osobiście też ta nie przeszkadza,zresztą ona byłaby cały czas.Ja w ogóle nie jestem na zamkniętej, dla mnie ta grupa jest ok, ktoś może dołączyć w każdej chwili.
jedziemy razem z ta wizyta, tez mam w środę po równiutkim miesiącu, ale jak będzie ok to poproszę lekarza o wizytę po 3 tygodniach. Chcociaz jestem dziwnie spokojnaDzień dobry
U nas też 40m2 i też bez balkonu Jak tam z wizytami w tym tygodniu, ktoś się wybiera? Ja mam w środę, ostatnio byłam miesiąc temu, więc nie mam pojęcia, czego się spodziewać.
Ja też dziś na wizytę . Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrzeHej dziewczyny, ja miałam iść dopiero za dwa tyg na wizytę a dzwoniłam do lekarza bo skończyły mi się nagle tabletki i myślałam że pomylił się poprostu że poda mi kod recepty a on mówi że nie bez powodu tak dał i że mam dziś przyjść bo on zobaczy czy wogole dzieci się rozwinely tak się zmartwiłam że szok... Idę na wizytę dziś o 16...
Nie martw się, przy ciąży bliźniaczej to normalne, że lekarz chce Cię trochę częściej oglądać, zupełnie się nie przejmujHej dziewczyny, ja miałam iść dopiero za dwa tyg na wizytę a dzwoniłam do lekarza bo skończyły mi się nagle tabletki i myślałam że pomylił się poprostu że poda mi kod recepty a on mówi że nie bez powodu tak dał i że mam dziś przyjść bo on zobaczy czy wogole dzieci się rozwinely tak się zmartwiłam że szok... Idę na wizytę dziś o 16...