reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

A ja wszystkie ciążowe ciuchy sprzedałam 🙈 Miałam spodnie z Lidla, były rewelacyjne.Teraz jak się pojawią to też sobie kupię.

reklama
Hejka dziewczyny.

Po przeglądaniu forum w końcu i ja postanowiłam tu dołączyć .
Mam termin na 2 maja. To moja 3 ciąża. Mam jedną 2 letnia córeczkę, drugie niestety poroniłam. I mam do was pytanie,które niestety mnie męczy niemiłosiernie. Byłam u ginekologa w 10 tc, serduszko biło, wszystko ok. Ale ta ciąża jest zupełnie inna niż 2 poprzednie. Stąd moje obawy. Jak było w waszych ciążach?. Czy to możliwe, że zupełnie nie ma się objawów? W 2 poprzednich wymiotowalam całe dnie.. Teraz np poza delikatnym kłuciem dołem brzucha i delikatnym bólem piersi nic więcej się nie dzieje. Wiem,że nie powinnam porównywać tych ciąż..Ale jak widać mózg płata figle. Jak było u was ?

Hejka dziewczyny.

Po przeglądaniu forum w końcu i ja postanowiłam tu dołączyć .
Mam termin na 2 maja. To moja 3 ciąża. Mam jedną 2 letnia córeczkę, drugie niestety poroniłam. I mam do was pytanie,które niestety mnie męczy niemiłosiernie. Byłam u ginekologa w 10 tc, serduszko biło, wszystko ok. Ale ta ciąża jest zupełnie inna niż 2 poprzednie. Stąd moje obawy. Jak było w waszych ciążach?. Czy to możliwe, że zupełnie nie ma się objawów? W 2 poprzednich wymiotowalam całe dnie.. Teraz np poza delikatnym kłuciem dołem brzucha i delikatnym bólem piersi nic więcej się nie dzieje. Wiem,że nie powinnam porównywać tych ciąż..Ale jak widać mózg płata figle. Jak było u was ?
Też jestem bezobjawowa że tak powiem,koniec 10 tc.

Bardzo często. Dziś 10+1, od wizyty minęło raptem 5 dni a kolejna za 2 tygodnie na usg genetycznym i się cykam cały czas, oprócz delikatnego bólu piersi i kłucia czasem w podbrzuszu to nic mi nie dolega w sumie.. Trzeba myśleć pozytywnie ❤️✊
No ja właśnie trzy tyg na wizytę czekam . Mam jutro i będzie 10+4 .. staram się myśleć pozytywnie cały czas i jak coś odganiać złe myśli .. bo mnie też teraz trochę brzuch ciągnął czasem piersi a tak to nic ..rzadko kiedy mdli

Cześć:) u mnie 3 latka i półtora roczna córka:) Też jesteśmy w domu :)
Oo to można powiedzieć że jedziemy na podobnym wózku 😁 jak tam sobie radzisz z dwójką maluszków i będąc w ciąży ? Ja chodzę ciągle mega zmęczona. Jeszcze na dodatek sezon chorób to tylko latam po lekarzach z dziećmi 🙈
Możesz liczyć na pomoc kogoś przy dzieciaczkach ?

reklama
Ja miałam śmieszna sytuacje kupując jeansy w pierwszej ciąży w lidlu. Dziewczyna przy kasie w pewnym momencie mówi -poproszę panią w fioletowej kurtce tutaj.
Mysle sobie ok No w ciąży jest nic się nie odzywam. Babka wyklada zakupy przede mnie ja czekam. Wkoncu dziewczyna mnie kasuje zobaczyła spodnie minę zrobiła jakby ducha zobaczyła i mówi - niech pani nie żartuje 😨 Haha tak jej głupio było ze przede mnie wzięła babkę w ciąży. A mi się tylko śmiać chciało z jej miny.
Kurtkę miałam zapięta to nie było tak widać

Do góry