reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Hejka dziewczyny.

Po przeglądaniu forum w końcu i ja postanowiłam tu dołączyć .
Mam termin na 2 maja. To moja 3 ciąża. Mam jedną 2 letnia córeczkę, drugie niestety poroniłam. I mam do was pytanie,które niestety mnie męczy niemiłosiernie. Byłam u ginekologa w 10 tc, serduszko biło, wszystko ok. Ale ta ciąża jest zupełnie inna niż 2 poprzednie. Stąd moje obawy. Jak było w waszych ciążach?. Czy to możliwe, że zupełnie nie ma się objawów? W 2 poprzednich wymiotowalam całe dnie.. Teraz np poza delikatnym kłuciem dołem brzucha i delikatnym bólem piersi nic więcej się nie dzieje. Wiem,że nie powinnam porównywać tych ciąż..Ale jak widać mózg płata figle. Jak było u was ?
Moim jedynym objawem jest brak okresu. W pierwszej ciąży było tak samo

reklama
Kobitki z wymiotami coś dla Was ;)
Screenshot_2021-10-11-17-18-39-779_com.instagram.android.jpeg

Ja mam wizytę w piątek i tez chętnie poszłabym już dziś, dziś wkładając progesteron znów mam wrażenie, ze szyjka jest mega nisko, no dosłownie kilka centymetrów (3-4) i na nią wpadam, nie wiem od czego to zalezy i czy to normalne, a wczoraj wyczułam opuchniętą cewkę moczową tak samo blisko wejścia do pochwy.
Już się boje czy przypadkiem już nie po wszystkim ;/
powiem ci że moja szyjką też dziwna nie wiem może zmasakrowana po porodach 🤣

Mnie czasami muli na żołądku a tak to piersi lekko bolą , ostatnie USG miałam 23 września i idę prywatnie teraz w środę żeby zobaczyć czy wszystko ok ....

I uznałam, że pierdzielę, kupuję sobie segregator ciążowy i jakieś ciążowe spodnie. Ciągle się boję kupić cokolwiek, bo "nie wiadomo", ale dziś na wizycie byłam w dresie hehe, bo jeansy nawet z rozpiętym rozporkiem już nie dają rady :)
Ja w środę po serduszku też kupuje segregator i zwalniam tajemnice rodzicom. Będzie co ma byc, choćbym milczała do porodu na noc to nie wpłynie.

reklama
Do góry