A to ja dawno temu kupiłam joggery w house i rewelacja bo są na gumce w tamtej ciąży bardzo długo je nosiłamJa kupiłam new yorkes kiedyś spodnie ,niby nie ciążowe ale rewelacja.
reklama
Ja dostałam ale cieszę się ze nie kupiłam. Myślałam ze będzie fajny wszystko w miejscu itp a tak na prawdę tylko jest duży i np nie można schować w torebkę. Teraz idę z wynikami w karcie ciąży i na powrocie dokładam tam zdjęcie. Prawda taka ze nigdy nikt nie chciał ode mnie np starych wyników ani nic. W szpitalu tez nie chcieli tego wszystkiego co jest napisane ze np usg obowiązkowe itp. Teraz planuje ewentualnie taka mała „teczke” zamykana jak miała moja bratowaMój segregator też leży Osobiście uważam,że jest bez sensu. Żałuję,że.go kupiłam.
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ja dostałam fajny z książeczka,etui na książeczkę,można organizer rozdzielić też.Ja dostałam ale cieszę się ze nie kupiłam. Myślałam ze będzie fajny wszystko w miejscu itp a tak na prawdę tylko jest duży i np nie można schować w torebkę. Teraz idę z wynikami w karcie ciąży i na powrocie dokładam tam zdjęcie. Prawda taka ze nigdy nikt nie chciał ode mnie np starych wyników ani nic. W szpitalu tez nie chcieli tego wszystkiego co jest napisane ze np usg obowiązkowe itp. Teraz planuje ewentualnie taka mała „teczke” zamykana jak miała moja bratowa
Ja dostałam tylko książeczkęJa dostałam fajny z książeczka,etui na książeczkę,można organizer rozdzielić też.
Limonkaaa88
Ja miałam segregator z mamy ginekolog i mi sie przydał, nie jest duży mieści się do przeciętnej torebki ,ma przegródki na badania, opisujesz wizyty, telefony, badania, ja ogólnie zadowolona byłam, teraz szukam tez czegoś
Spodnie Lidla tez mam wyglądają jak nowe po pierwszej ciąży także na prawdę super a legginsy mam z Hm I tez jestem bardzo zadowolona z pierwszej ciąży mam też dżinsowe krótkie ogrodniczki ale to juz chyba czas sprzedać bo nie sądzę by w kwietniu było ciepło na krótkie gacie hehhe
Spodnie Lidla tez mam wyglądają jak nowe po pierwszej ciąży także na prawdę super a legginsy mam z Hm I tez jestem bardzo zadowolona z pierwszej ciąży mam też dżinsowe krótkie ogrodniczki ale to juz chyba czas sprzedać bo nie sądzę by w kwietniu było ciepło na krótkie gacie hehhe
Limonkaaa88
Jaki masz ? PokażJa dostałam fajny z książeczka,etui na książeczkę,można organizer rozdzielić też.
Mama2012/2020/2022
Mama2012/2020/2022
Właśnie takie coś wolałabym od tego segregatoraTak wygląda
reklama
Mama2012/2020/2022
Bardzo fajne,nie zajmuje dużo miejsca,wszystko ma swoje miejsce.Właśnie takie coś wolałabym od tego segregatora
Podziel się: