reklama
Loreleii
Fanka BB :)
Hejka dziewczyny.
Po przeglądaniu forum w końcu i ja postanowiłam tu dołączyć .
Mam termin na 2 maja. To moja 3 ciąża. Mam jedną 2 letnia córeczkę, drugie niestety poroniłam. I mam do was pytanie,które niestety mnie męczy niemiłosiernie. Byłam u ginekologa w 10 tc, serduszko biło, wszystko ok. Ale ta ciąża jest zupełnie inna niż 2 poprzednie. Stąd moje obawy. Jak było w waszych ciążach?. Czy to możliwe, że zupełnie nie ma się objawów? W 2 poprzednich wymiotowalam całe dnie.. Teraz np poza delikatnym kłuciem dołem brzucha i delikatnym bólem piersi nic więcej się nie dzieje. Wiem,że nie powinnam porównywać tych ciąż..Ale jak widać mózg płata figle. Jak było u was ?
Mam termin na 2 maja. To moja 3 ciąża. Mam jedną 2 letnia córeczkę, drugie niestety poroniłam. I mam do was pytanie,które niestety mnie męczy niemiłosiernie. Byłam u ginekologa w 10 tc, serduszko biło, wszystko ok. Ale ta ciąża jest zupełnie inna niż 2 poprzednie. Stąd moje obawy. Jak było w waszych ciążach?. Czy to możliwe, że zupełnie nie ma się objawów? W 2 poprzednich wymiotowalam całe dnie.. Teraz np poza delikatnym kłuciem dołem brzucha i delikatnym bólem piersi nic więcej się nie dzieje. Wiem,że nie powinnam porównywać tych ciąż..Ale jak widać mózg płata figle. Jak było u was ?
G
gość V
Gość
Dzisiaj zobaczysz maluszka? Trzymam kciukiZa dwa dni wizyta serduszkowa u mnie
Mama2012/2020/2022
Też jestem bezobjawowa że tak powiem,koniec 10 tc.Hejka dziewczyny.
Loreleii
Czy to twoja pierwsza ciąża? Kiedy miałaś ostatnie usg ? Ja po ostatnim poronieniu zatrzymanym delikatnie się stresuje. Chociaż wtedy dużo wymiotowalamTeż jestem bezobjawowa że tak powiem,koniec 10 tc.
Dorka89
No ja właśnie trzy tyg na wizytę czekam . Mam jutro i będzie 10+4 .. staram się myśleć pozytywnie cały czas i jak coś odganiać złe myśli .. bo mnie też teraz trochę brzuch ciągnął czasem piersi a tak to nic ..rzadko kiedy mdliBardzo często. Dziś 10+1, od wizyty minęło raptem 5 dni a kolejna za 2 tygodnie na usg genetycznym i się cykam cały czas, oprócz delikatnego bólu piersi i kłucia czasem w podbrzuszu to nic mi nie dolega w sumie.. Trzeba myśleć pozytywnie
Mama2012/2020/2022
4, z czego mam 2 dzieci.Czy to twoja pierwsza ciąża? Kiedy miałaś ostatnie usg ? Ja po ostatnim poronieniu zatrzymanym delikatnie się stresuje. Chociaż wtedy dużo wymiotowalam
W zeszły piątek.
Oo to można powiedzieć że jedziemy na podobnym wózku jak tam sobie radzisz z dwójką maluszków i będąc w ciąży ? Ja chodzę ciągle mega zmęczona. Jeszcze na dodatek sezon chorób to tylko latam po lekarzach z dziećmiCześć u mnie 3 latka i półtora roczna córka Też jesteśmy w domu
Możesz liczyć na pomoc kogoś przy dzieciaczkach ?
Też mam taki mega fajny,wszystko w jednym miejscuTak wygląda
reklama
Ja miałam śmieszna sytuacje kupując jeansy w pierwszej ciąży w lidlu. Dziewczyna przy kasie w pewnym momencie mówi -poproszę panią w fioletowej kurtce tutaj.
Mysle sobie ok No w ciąży jest nic się nie odzywam. Babka wyklada zakupy przede mnie ja czekam. Wkoncu dziewczyna mnie kasuje zobaczyła spodnie minę zrobiła jakby ducha zobaczyła i mówi - niech pani nie żartuje Haha tak jej głupio było ze przede mnie wzięła babkę w ciąży. A mi się tylko śmiać chciało z jej miny.
Kurtkę miałam zapięta to nie było tak widać
Mysle sobie ok No w ciąży jest nic się nie odzywam. Babka wyklada zakupy przede mnie ja czekam. Wkoncu dziewczyna mnie kasuje zobaczyła spodnie minę zrobiła jakby ducha zobaczyła i mówi - niech pani nie żartuje Haha tak jej głupio było ze przede mnie wzięła babkę w ciąży. A mi się tylko śmiać chciało z jej miny.
Kurtkę miałam zapięta to nie było tak widać
Podziel się: