reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Ja mam rocznikowo 32 lata.. co do miesięcy jeszcze 31 ... jeśli chodzi o prenatalne to nic mi lekarz nie mówił . Teraz idę na te badania krwi toksoplazmoza itd a 12 października na usgi wizytę mam to z tymi badaniami będę .. będzie jakoś 10+4 wtedy .. zapytam może teraz w piątek jak na krew będę szła co z tymi prenatalnymi

Powiedziałabym, ze będziemy czekac razem, ale teraz to chyba za super fart uznałabym w ogóle doczekanie do 8 czy 9 tygodnia haha Obniżają mi się oczekiwania :D
Totalnie rozumiem😎 Ja już po prostu nie chcę dopisywać "jeśli wszystko będzie ok", bo powtarzam to jakieś 100 razy dziennie. Ty masz dziś wizytę?🤞

Umówiłam się na genetyczne na 28.10, ale jeszcze bez pappa. Czy to badanie można po prostu zrobić w labie i z wynikiem przyjść na wizytę do ginekologa?

To ja chyba najmłodsza na grupie? 😅 22 lata

reklama
Do góry