mayiumi
Zaciekawiona BB
Dziewczyny teraz się będę nakręcać ja w 13 idę na prenatalneJa w 13 tyg się dowiedziałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny teraz się będę nakręcać ja w 13 idę na prenatalneJa w 13 tyg się dowiedziałam
Co to będzie jak u nas rodzina się powiększy o 3 córkę Mij maz liczy na synamasz parkę, zazdroszczę teraz też liczę na synka, ale nie chce się nastawiac żeby nie było zawiedzenia jak się okaże, że córka druga
To może się dowiesz też kto mieszka w brzuszkuDziewczyny teraz się będę nakręcać ja w 13 idę na prenatalne
Będzie kochał jak swoje hehehhehCo to będzie jak u nas rodzina się powiększy o 3 córkę Mij maz liczy na syna
Ja mogłabym mieć 3 córki, boję się, że syna nie ogarnę Ale najwyżej się nauczę, najważniejsze żeby było zdrowe - moze jest to oklepane, ale myślę że tego właśnie chce kazda z nasBędzie kochał jak swoje hehehheh
Mój syn jest jak 5 dzieci. Jak będzie 2 z podobnym temperamentem to będzie ciężko. Córka spokojna jestJa mogłabym mieć 3 córki, boję się, że syna nie ogarnę Ale najwyżej się nauczę, najważniejsze żeby było zdrowe - moze jest to oklepane, ale myślę że tego właśnie chce kazda z nas
Mi też pow że córka a ja czułam syna i mam 2 syna. Teraz niewiele przeczuwam.Witam się już po śniadaniu
Jutro wizyta już się stresuję..bo jak na złość obudziłam się dzisiaj bez żadnych objawów , nawet cycki sflaczały i oczywiście już mam myślenice totalne jeszcze większe niż na codzień..eh
Jeśli chodzi o płeć u mnie w pierwszej ciąży najpierw lekarz stwierdził że dziewczyna ale totalnie kłóciło się to z moimi przeczuciami bo od początku wiedziałam że będzie chłopiec, i tak też się okazało na połówkowym natomiast w drugiej ciąży totalnie nie wiedziałam, zero jakiś przeczuć ale nastawiałam się na córkę, w 12 tyg poszłam na I genetyczne do dr. Kaszowicza z Clinikcare (dziewczyny z Krakowa jak coś to mega polecam tego pana do badań genetycznych , niesamowity specjalista) i on właśnie nas poinformował ,że będziemy mieć drugiego syna , natomiast teraz nawet o tym nie myślałam bo po prostu innymi rzeczami się martwię, ale skoro mam dwóch synów to przydała by się mała księżniczka
Które nifty chcesz robić? Ja myślę o pro. Zastanawiam się czy robić w 11 tc, czy zrobić po pappa (13tc)Ja zamierzam robić prenatalne, w ostatniej ciazy nie miałam Pappa, bo robiłam coś ala Nifty, ale tym razem mam zamiar zrobić oba, bo Pappa może wskazać na problemy z łożyskiem i szanse na stan przedrzucawkowy, a tego Nifty tez mi nie poda. Pappa pewnie w okolicy usg prenatalnego, w Nifty zrobię jak najwczesniej, początek 11 tyg może. Mam nadzieje, ze będzie mi dane doczekac
Możesz spokojnie w 11 tc. Ja będę pewnie robiła między 10 a 11 Nifty Pro Jeśli wszystko będzie ok do tego czasuKtóre nifty chcesz robić? Ja myślę o pro. Zastanawiam się czy robić w 11 tc, czy zrobić po pappa (13tc)