reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Hej🙂 Jeśli chodzi o jedzenie, to ja staram się zdrowo, chociaż zdarzają mi się odstępstwa i jakoś nie jest mi z tym źle 🙂 Ja jem bezmięsnie już kilka lat, więc u mnie kwestia pilnowania morfologii. Myślę o wprowadzeniu jakiejś formy ruchu poza spacerami🙂

reklama
Powiem wam, że w tej ciazy strasznie nie mogę się doczekać na informacje o płci 🙈 tak mam już ochotę kupić jakieś ubranka, ale jeszcze się powstrzymuje. Dziewczyny, które mają już dzieci, w którym tc dowiedzialyscie się o płci? Ja z córką późno, dopiero lekarz mi powiedział chyba w 18 tc a potwiedzil na polowkowych. Mam nadzieję, ze tym razem bobas pokaże szybciej co ma między nogami 😂
W 19tc lekarz prywatnie, na dobrym sprzęcie i z wieloletnim doświadczeniem powiedział mi, ze bedzie chlopiec. Przez kolejnie 4 tygodnie byłam w szale zakupowym. Po tych 4 tygodniach wysiadły mi nerki i trafilam do szpitala gdzie przy okazji USG nerek lekarz mi powiedział, ze bede miala córkę 😁 Nie przeżyłabym dziewczynki ubranej w chłopięce ubranka, ale wszystko udało mi się odsprzedać koleżance 😁😁😁

W 19tc lekarz prywatnie, na dobrym sprzęcie i z wieloletnim doświadczeniem powiedział mi, ze bedzie chlopiec. Przez kolejnie 4 tygodnie byłam w szale zakupowym. Po tych 4 tygodniach wysiadły mi nerki i trafilam do szpitala gdzie przy okazji USG nerek lekarz mi powiedział, ze bede miala córkę 😁 Nie przeżyłabym dziewczynki ubranej w chłopięce ubranka, ale wszystko udało mi się odsprzedać koleżance 😁😁😁
W 1 ciąży w 16 tyg, syn
W 2 na prenatalnych w 12 tyg, mój ginekolog w 16 potwierdził, córka
Teraz, fajnie byłoby mieć synka 🥰

Powiem wam, że w tej ciazy strasznie nie mogę się doczekać na informacje o płci 🙈 tak mam już ochotę kupić jakieś ubranka, ale jeszcze się powstrzymuje. Dziewczyny, które mają już dzieci, w którym tc dowiedzialyscie się o płci? Ja z córką późno, dopiero lekarz mi powiedział chyba w 18 tc a potwiedzil na polowkowych. Mam nadzieję, ze tym razem bobas pokaże szybciej co ma między nogami 😂
Ja w 13 tyg się dowiedziałam:)

reklama
Ja zamierzam robić prenatalne, w ostatniej ciazy nie miałam Pappa, bo robiłam coś ala Nifty, ale tym razem mam zamiar zrobić oba, bo Pappa może wskazać na problemy z łożyskiem i szanse na stan przedrzucawkowy, a tego Nifty tez mi nie poda. Pappa pewnie w okolicy usg prenatalnego, w Nifty zrobię jak najwczesniej, początek 11 tyg może. Mam nadzieje, ze będzie mi dane doczekac 💪🏼

Do góry