reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Dziewczyny, czy Wy się teraz odżywiacie super zdrowo, czy pozwalacie sobie na jakieś niezdrowe przekąski? Mnie tak naszło na nachosy, że pochłonęłam opakowanie i teraz wyrzuty sumienia🤨 To były organiczne nachosy na oleju słonecznikowym, ale i tak yyy😐
Ja się zdrowo zaczęłam odżywiać na samym początku a teraz nie wiem co się ze mną stało ... Warzyw najchętniej bym w ogóle nie jadła ... Nie jem już pięciu porcji owoców :( jem jakieś chipsy cukierki i pizze lub tosty ... Muszę koniecznie to zmienić ale sama nie wiem jak 🤷🤷😔

Dziewczyny jestem w 7tc generalnie nie czuje się najlepiej. Boli mnie brzuch a wczoraj wieczorem miałam pojedyncze plamienie krwią . Tylko raz i niewiele . W nocy i dziś spokój, tylko boli brzuch. Jestem na luteinie. Wizytę mam w czwartek. Czy myślicie ze mam panikować i lecieć do lekarza czy na spokojnie do czwartku poczekać? 😢

Mam pytanie, wy robocie te badania na wskazanie lekarza? Czy tak dla samych siebie. Bo ja w poprzednich ciążach ich nie robiłam.
w pierwszej ciazy robiłam tylko USG (kość nosową, przeziernosc karku) a teraz lekarz zaproponował, żebym zrobiła też prenatalne (pappa plus USG) miałam możliwość skorzystania z tej opcji z NFZ, więc już zapisałam na listopad

reklama
Powiem wam, że w tej ciazy strasznie nie mogę się doczekać na informacje o płci 🙈 tak mam już ochotę kupić jakieś ubranka, ale jeszcze się powstrzymuje. Dziewczyny, które mają już dzieci, w którym tc dowiedzialyscie się o płci? Ja z córką późno, dopiero lekarz mi powiedział chyba w 18 tc a potwiedzil na polowkowych. Mam nadzieję, ze tym razem bobas pokaże szybciej co ma między nogami 😂

Do góry