reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe Mamy 2022

Dziewczyny, czy Wy się teraz odżywiacie super zdrowo, czy pozwalacie sobie na jakieś niezdrowe przekąski? Mnie tak naszło na nachosy, że pochłonęłam opakowanie i teraz wyrzuty sumienia🤨 To były organiczne nachosy na oleju słonecznikowym, ale i tak yyy😐

reklama
Dziewczyny, będziecie robić badania prenatalne ? Mnie dzisiaj moja lekarka trochę zaskoczyła pytaniem bo w sumie nie ogarniam za bardzo jeszcze tych wszystkich badań, ale mówiła że warto zrobić z uwagi na wykrycie różnych chorób.
Nie mówiła jakie konkretnie tylko że prenatalne 🤔

Dziewczyny, będziecie robić badania prenatalne ? Mnie dzisiaj moja lekarka trochę zaskoczyła pytaniem bo w sumie nie ogarniam za bardzo jeszcze tych wszystkich badań, ale mówiła że warto zrobić z uwagi na wykrycie różnych chorób.
Prenatalne robi się z usg i z krwi, jesli u mnie ciąża sie rozwinie napewno będę robila te badania, przy innych moich dzieciach tez robiłam.

Jeśli wszystko będzie ok to w 10 tyg będę robiła badanie wolnego DNA płodu (pewnie Nifty Pro). To dopiero będzie stres😶

Tak, jestem zapisana na 3 listopada

reklama
Dzień dobry, trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i łączę się z Wami. U mnie co jakiś czas plamienie, ale tylko rano. Dzisiaj wrócił ból piersi i zaczęły się mdłości, co w sumie mnie ucieszyło, ale zobaczymy. Doszlam do wniosku, ze jesli na wizycie znowu niczego konkretnego sie nie dowiem i nie przepisze mi żadnych leków ani badań to zmieniam lekarza, bo mnie zaczyna już to denerwować.
Powodzonka i dawajcie znać! ☺️

Do góry