Dorota1983
Aktywna w BB
Współczuję ile córka ma lat?Jestem dzisiaj zmęczona.
Córka pierwszy raz katar,tragedia. Leje się jak z kranu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję ile córka ma lat?Jestem dzisiaj zmęczona.
Córka pierwszy raz katar,tragedia. Leje się jak z kranu
Moim zdaniem wysoka i rośnie to powinno być wszystko okA co wogole myslicie o mojej becie, będę wdzięczna za opinie
Hej Dorota! Beta po 28 dniu ciąży rośnie wolniej i w zasadzie nie ma sensu jej oznaczanie później. Ona już się niekoniecznie będzie podwajała albo miała nawet te 66% co 2 dni. No i może być jeszcze taka sytuacja jak u naszej @olguu , czyli ciąża z kilkoma zarodkami, z których przetrwa jeden...i wtedy ta beta nie rośnie szybko. Trzymam kciuki, żeby wszystko było okA co wogole myslicie o mojej becie, będę wdzięczna za opinie
SuperDziewczyny ja juz po wizycie, z 2 pęcherzyków pozostał jeden. Wszystko jest w porządku, slyszalalam juz serduszko ❤ przewidywany termin wg om 17.05.22
DziękujęHej Dorota! Beta po 28 dniu ciąży rośnie wolniej i w zasadzie nie ma sensu jej oznaczanie później. Ona już się niekoniecznie będzie podwajała albo miała nawet te 66% co 2 dni. No i może być jeszcze taka sytuacja jak u naszej @olguu , czyli ciąża z kilkoma zarodkami, z których przetrwa jeden...i wtedy ta beta nie rośnie szybko. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok
GratulujeDziewczyny ja juz po wizycie, z 2 pęcherzyków pozostał jeden. Wszystko jest w porządku, slyszalalam juz serduszko ❤ przewidywany termin wg om 17.05.22