Kolejna wizyta 27.09Kiedy masz kolejna wizyte ?
Oj cierpliwość to nam wszystkim by się przydała
Teraz pozostało mi cierpliwie czekać i wykonać zlecone badania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kolejna wizyta 27.09Kiedy masz kolejna wizyte ?
Oj cierpliwość to nam wszystkim by się przydała
Ja mam kolejne USG za tydzień. 16.09 i strasznie bym chciała żeby już byłoKolejna wizyta 27.09
Teraz pozostało mi cierpliwie czekać i wykonać zlecone badania
Znam to uczucie Ja w Szwajcarii mam ciąże uznawaną od 13go tygodnia, ale pojde wcześniej, po prostu nie pokryje mi tego ubezpieczenie, trudno. Trochę system jak w USA. Tez wybłagałam badania krwi - u mnie krzepliwość, za tydzień, ciesze się jak głupia, bo tu dostać skierowanie to cud, nawet po dość późnej stracie A pierwsze usg 20.09, chwile wcześniej niż Ty, ale liczę, ze nam obu minie szybko i bezbolesnieWlasnie dzwonili do mnie z przychodni i umowilismy pierwsze badanie USG na 28.09 . To bedzie koncowka 8 tygodnia/ poczatek 9 niewiem jak wytrzymam! Mega wam zazdroszcze tych usg w 5 tygodniach
Wyblagalam tez badanie krwi bo jwstwm anemiczką ale nie bylo latwo. Pierwsze co to mowila ze krew to po USG.. eh.. wy badacie BETY co 2 dni od momentu braku okresu a ja mam tyle czekac, chyba naprawde umre z zazdrosci na tej grupie oczywiscie zartuje❤ ALE ZAZDROSZCZE
To jest dla mnie straszne tyle czekac! Ale dobre to ze my odrazu zobaczymy tam jakies stworki i moze w sumie mniej stresu niz u niektorych kobitek ja skierowanie na krew wyblagalam na jutro kłamiąc ze regularnie mdleje przez anemie ale tak na powaznie to mam anemie od bardzo bardzo dawna wiec nie powinni tego tak lekcewazycZnam to uczucie Ja w Szwajcarii mam ciąże uznawaną od 13go tygodnia, ale pojde wcześniej, po prostu nie pokryje mi tego ubezpieczenie, trudno. Trochę system jak w USA. Tez wybłagałam badania krwi - u mnie krzepliwość, za tydzień, ciesze się jak głupia, bo tu dostać skierowanie to cud, nawet po dość późnej stracie A pierwsze usg 20.09, chwile wcześniej niż Ty, ale liczę, ze nam obu minie szybko i bezbolesnie
Moje zdanie jest takie, że lepiej żeby lekarz prowadzący pracował w szpitalu gdzie chcemy rodzic. Mówi się że to nie ma znaczenia, ale leżąc w pierwszej ciąży kilka razy na patologi widziałam jakie jest podejście lekarzy. Zawsze pytali mnie o mojego lekarza prowadzącego (nie pracował w tym szpitalu). Teraz będę chodziła do lekarza że szpitala w którym chce urodzić chociaż w sumie nie wiem czy napewno zdecyduje się na ten (zależy od tego jakie w maju będą ograniczenia w poszczególnych szpitalach).Już po…uff Wszystko w najlepszym porządku 6+4 i termin na majówkę Zeszło ze mnie ciśnienie Teraz się tylko zastanawiam, czy zostawać u tej lekarki, czy iść do tego lekarza, gdzie chciałam pierwotnie prowadzić ciąże. On jest na oddziale w moim szpitalu w razie co. Jak uważacie dziewczyny ?
Witaj!Witam się dziewczyny ponownie, niedawno byłam na lutowych mamach, ale ciąża zakończyła się 12 lipca łyżeczkowniem
13 sierpnia dostałam pierwszy okres po zabiegu ,było to dość długie krwawienie.
No i tak dzisiaj trafiam tutaj po przeprowadzonym dzisiaj rano teście ciążowym który oczywiście pokazał dwie krechy, nie ukrywam że byłam zaskoczona bo był to tzw zloty strzał oczywiście powinnam dłużej odczekać po zabiegu ,tak że zastanawiam sie teraz czy ciąża się utrzyma. Pozdrawiam was serdecznie
@Limonkaaa88 czy Ty nie byłaś ze mną na lutowych mamach 2022?
Nie dołuj się na zapas moze cos sie dzieje ale niekoniecznie to najgorsze sprawdz, trzymam mocno kciuki i wierze ze bedzie dobrze!U mnie chyba nic z tego dziewczyny Od wczoraj do tej pory plamienie było brązowe, teraz już bardziej czerwono. Nie wiem co ja sobie myślałam, że tym razem się uda. Jutro pójdę na betę i proga bo dziś temperatura 36,80 dała mi nadzieję
Jesteś po USG ? Może masz torbiel krwotoczna ? I to z niej jest to plamienie ? Jestem na forum dosyć długo i takie sytuacje były tu opisywane a ciąża zdrowo się rozwijałaU mnie chyba nic z tego dziewczyny Od wczoraj do tej pory plamienie było brązowe, teraz już bardziej czerwono. Nie wiem co ja sobie myślałam, że tym razem się uda. Jutro pójdę na betę i proga bo dziś temperatura 36,80 dała mi nadz