Wallaby
Początkująca w BB
Ja powiedziałam 5 minut po zrobieniu testu przez telefonDo konca pazdziernika to dobry plan heh wiem ze w domu tez jest co robic jednak jest to niwporownywalne z pracą.. sama niewiem co eobic. Narazie poki partner nie wie o niczym bede pracowac, zobacze jak sytuacja sie rozwinie a Wy wszystkie juz partnerom powiedzialyscie od razu? Ja skoro juz czekam i tak to chce to zrobic w jakis ciekawy sposob
O też czasem mam takie myśli, ale wiem zd to dobra decyzja tylko obawiam się jak sobie poradzę z dwójką.Mój mężuś był pierwszy. W dniu robienia testu on był w pracy i wysłałam jemu zdjęcie z zapytaniem czy tam coś widzi, bo nie byłam pewna czy to nie jakieś zwidy. Potwierdził, że widać cień cienia... Przez parę dni byłam załamana... Nadal czasem myślę" po co mi to?" ale powtarzam sobie, że może tak miało być. Mam nadzieję, że przyjdzie niedługo dzień, że będę się cieszyć z każdego tego magicznego dnia bez żadnych wątpliwości
Też się staram nie nastawiać, zresztą czasem wydaje mi się że to dziewczynka, a czasem że chłopiec. Sama wolałabym chłopca, ale zobaczymy co będzie ☺A jak z płcią dziewczyny? Wiem, że tego nie zaplanujemy ale liczycie na coś konkretnie? Czy obojętnie? Ja czuje się inaczej niż z córką, liczę na chlopca ale nie nastawiam się, żeby pozniej nie było zawiedzenia