nie martw się tym, że zaszkodzisz dziecku..ono jest w pierwszej kolejności odżywione ty potem. Ja mam od zawsze niedowagę, przy każdej ciąży na początku chudnę ..mega chudnę...żeby nie powiedzieć, że tragedia z wagą potem mdłości przechodzą i nadrobisz!!! Moje córy ważyły ponad 3 kg więc standardowa waga ..zdrowe i silne ..także spokojnieMam lepsze i gorsze dni męczą mnie mdłości (raczej bez wymiotów),ale najgorsze dla mnie jest odrzucenie od prawie wszystkiego co jadłam na obiady do tej pory. Przyswajam jedynie zupy i czasem coś podziubie na drugie danie-przez co boje się ,że schudne i do tego zaszkodzę dziecku.
Właśnie dzisiaj boli mnie podbrzusze, mam tak co kilka dni
reklama
skąd wiedziałaś, że łobuz???czasem mówimy, że pewnie miała być chłopakiem !!!Maja,musi być dobry łobuz
Moja imienniczka.
mamahelenki92
Fanka BB :)
One Touch select plus.Jaki model?
To mamy w tym samym dniu.
Nie skierował mnie nawet do diabetologa i zostawił mnie samą sobie. W aptece nie mieli tego modelu i musiałam zamówić ale to tylko 40 zł. Na paski dostałam receptę więc jest ok
pietru
Dziekuje za wsparcie
Martwię się bo moja waga startowa również nie powala,jestem po prostu szczupłej budowy
Postaram się myśleć pozytywnie
Martwię się bo moja waga startowa również nie powala,jestem po prostu szczupłej budowy
nie martw się tym, że zaszkodzisz dziecku..ono jest w pierwszej kolejności odżywione ty potem. Ja mam od zawsze niedowagę, przy każdej ciąży na początku chudnę ..mega chudnę...żeby nie powiedzieć, że tragedia z wagą potem mdłości przechodzą i nadrobisz!!! Moje córy ważyły ponad 3 kg więc standardowa waga ..zdrowe i silne ..także spokojnie
mamahelenki92
Ja też zawsze chudne. wszystko będzie dobrze. Najważniejsze,żeby badania krwi były ok.Dziekuje za wsparcie
pietru
Na szczęście póki co wyniki ok oby tak zostałoJa też zawsze chudne. wszystko będzie dobrze. Najważniejsze,żeby badania krwi były ok.
nutka83
Ja karmie, mała ma 20 miesięcy i je w dzień do południowej drzemki no i w nocy do oporu. Niestety na ten moment nie wyobrażam sobie jej odstawić. Chociaż już bym chciała. Starsza sama się odstawiła około 16 tc chyba przestało jej mleko smakować ale było z nią łatwiej bo już w nocy nie jadła wtedy. Jak skończą się u mnie choroby to zacznę redukować nocne karmienia. Zobaczymy jak nam z tym wyjdzie.Hej dziewczyny, mam takie pytanie [emoji846] czy któraś z Was karmi może jeszcze piersią? Moja córeczka ma 2,5 roku, cycus to dla niej wszystko, szczególnie w nocy, potrafi budzić się co pół godziny. Nie mam już na to siły, bo jestem niewyspana, potęguje to moje dolegliwości ciążowe, ale z drugiej strony hormony też mi dają się we znaki i nie umiem jej odmawiać [emoji3525] czy któraś z Was może ma podobnie lub kiedyś była w takie sytuacji i ma sposób jak łagodnie odstawić 2,5 łatkę od piersi? [emoji120][emoji120]
o`sophia
zawsze chciałam mieć Zosie ale u partnera jest juz duzo w rodzinie i na razie podoba nam się Eliza a jak chłopak to JulianNatan ładne imię ale u nas akurat chrześniak mojego tak ma na imię heh. Jak to mówią jak przychodzi do wyboru imienia to zdajesz sobie sprawę ile osób nie lubisz a szczególnie męskie imiona najbardziej się kojarzą. Ja ostatnio tak pomyślałam ze z męskich to chyba głównie Igor i Ignaś mi się nie kojarzy. Na pewno nie chce milionowego Kacpra, Antka itp
W domu mamy Zosię to było jedyne imię jakie padło, nawet nie dawaliśmy jakoś innych propozycji i od razu na tym przystalo
dla dziewczynki podoba mi sie jeszcze Rozalia, ale moj nie za bardzo chce
reklama
klaudusia21
Hej Dziewczyny u mnie od wczoraj już lepiej z mdłościami jakby odpuściło , możliwe że na chwilę by wrócić tak jak u niektórych z Was ale liczę że już dadzą mi spokój te mdłości.
Ogólnie wywaliło mi brzuch już na dole co jest dla mnie nie małym zaskoczeniem bo bardzo wcześnie dzisiaj mam 9+0.
Jeśli chodzi o detektor miałam ten angelsounds i byłam bardzo zadowolona ,nie pamiętam kiedy usłyszałam tętno ale pamiętam że dość wcześnie
My z mężem nastawieni jesteśmy na dziewczynkę i koniec kropka, mam nadzieję że spełni się nasze marzenie , chociaż wiadomo że najważniejsze jest zdrowe dziecko .
Jeśli chodzi o imiona to moj starszy syn ma na imię Kajetan młodszy Ksawery ,natomiast dla dziewczynki mamy od dawna wybraną Kornelie (tak wszyscy na K ale naprawdę to zbieg okoliczności )
Ogólnie wywaliło mi brzuch już na dole co jest dla mnie nie małym zaskoczeniem bo bardzo wcześnie dzisiaj mam 9+0.
Jeśli chodzi o detektor miałam ten angelsounds i byłam bardzo zadowolona ,nie pamiętam kiedy usłyszałam tętno ale pamiętam że dość wcześnie
My z mężem nastawieni jesteśmy na dziewczynkę i koniec kropka, mam nadzieję że spełni się nasze marzenie , chociaż wiadomo że najważniejsze jest zdrowe dziecko .
Jeśli chodzi o imiona to moj starszy syn ma na imię Kajetan młodszy Ksawery ,natomiast dla dziewczynki mamy od dawna wybraną Kornelie (tak wszyscy na K ale naprawdę to zbieg okoliczności )
Podziel się: