o`sophia
Fanka BB :)
mam chrzesnice Oliwke, jest cuuudnaOliwki są fajne ja mam najstarszą ..młodszą Maja..teraz podoba mi się Pola, gorzej z chłopcami Adrian i zero pomysłów dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam chrzesnice Oliwke, jest cuuudnaOliwki są fajne ja mam najstarszą ..młodszą Maja..teraz podoba mi się Pola, gorzej z chłopcami Adrian i zero pomysłów dalej
Hehe tez mi teraz przez głowę przeszły Lena i Łucja dosłownie wczorajA co do tematu imion. To moja najstarsza to Maja nie mieliśmy problemu z wyborem. Druga to Lena i to starsza córka wybrała to imię. Trzecia to Łucja na przekór całej rodzinie męża mój wybór
Zośku to niezły łobuzzawsze chciałam mieć Zosie ale u partnera jest juz duzo w rodzinie i na razie podoba nam się Eliza a jak chłopak to Julian
dla dziewczynki podoba mi sie jeszcze Rozalia, ale moj nie za bardzo chce
mam na drugie wiec moge sie domyslicZośku to niezły łobuz
Ja tak mam ,ze krwiak się powoli wchłania i nic nie krwawię .Lekarz powiedział mi ze krwiaki albo się wchłaniają bez żadnych plamienie ,albo się oczyszczają i wtedy są plamieniaMnie choroby tak pochłonęły, że czasami to zapominam że jestem w ciąży. Żadnych dolegliwości ani nic co by na nią wskazywało. Tak tylko martwię się tym krwiakiem, bo niby lepiej by było gdyby się sam powoli oczyszczał, a ja nie mam żadnych plamień. Czy jest możliwa że on się po prostu powoli wchłania bez żadnych widocznych dolegliwości?
Dla mnie wymioty przynosiły ulgę i w sekundę zaczynałam czuć się super i funkcjonowałam w 100% normalnieDziewczyny, mam pytanie Mega dziwne hehe. Jak się zwymiotuje w ciąży to jest ulga i mdłości odpuszczają na jakiś czas, czy to nic nie zmienia? Bo ja się panicznie boję wymiotować więc tu walczę z odruchami, ale zaczynam się zastanawiać czy nie warto zwymiotować
@nutka83 co do krwiaka to wydaje mi się, że może się wchłaniać
Dziewczyny od glukometrów, nie zapomnijcie ich skalibrować po zakupie