reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Mnie choroby tak pochłonęły, że czasami to zapominam że jestem w ciąży. Żadnych dolegliwości ani nic co by na nią wskazywało. Tak tylko martwię się tym krwiakiem, bo niby lepiej by było gdyby się sam powoli oczyszczał, a ja nie mam żadnych plamień. Czy jest możliwa że on się po prostu powoli wchłania bez żadnych widocznych dolegliwości?

Dziewczyny, mam pytanie😊 Mega dziwne hehe. Jak się zwymiotuje w ciąży to jest ulga i mdłości odpuszczają na jakiś czas, czy to nic nie zmienia? Bo ja się panicznie boję wymiotować więc tu walczę z odruchami, ale zaczynam się zastanawiać czy nie warto zwymiotować😬

@nutka83 co do krwiaka to wydaje mi się, że może się wchłaniać😊

Dziewczyny od glukometrów, nie zapomnijcie ich skalibrować po zakupie🙂

Ale dzisiaj miałam sen nie dość że komuś mówiłam że to czwarte dziecko z tym samym partnerem tzn. mężem to do tego czwarta córka. Ciekawe czy był to proroczy sen co do płci 🙈

Mnie choroby tak pochłonęły, że czasami to zapominam że jestem w ciąży. Żadnych dolegliwości ani nic co by na nią wskazywało. Tak tylko martwię się tym krwiakiem, bo niby lepiej by było gdyby się sam powoli oczyszczał, a ja nie mam żadnych plamień. Czy jest możliwa że on się po prostu powoli wchłania bez żadnych widocznych dolegliwości?
Ja tak mam ,ze krwiak się powoli wchłania i nic nie krwawię .Lekarz powiedział mi ze krwiaki albo się wchłaniają bez żadnych plamienie ,albo się oczyszczają i wtedy są plamienia

reklama
Dziewczyny, mam pytanie😊 Mega dziwne hehe. Jak się zwymiotuje w ciąży to jest ulga i mdłości odpuszczają na jakiś czas, czy to nic nie zmienia? Bo ja się panicznie boję wymiotować więc tu walczę z odruchami, ale zaczynam się zastanawiać czy nie warto zwymiotować😬

@nutka83 co do krwiaka to wydaje mi się, że może się wchłaniać😊

Dziewczyny od glukometrów, nie zapomnijcie ich skalibrować po zakupie🙂
Dla mnie wymioty przynosiły ulgę i w sekundę zaczynałam czuć się super i funkcjonowałam w 100% normalnie

Do góry