reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Dziewczyny, mam pytanie😊 Mega dziwne hehe. Jak się zwymiotuje w ciąży to jest ulga i mdłości odpuszczają na jakiś czas, czy to nic nie zmienia? Bo ja się panicznie boję wymiotować więc tu walczę z odruchami, ale zaczynam się zastanawiać czy nie warto zwymiotować😬

@nutka83 co do krwiaka to wydaje mi się, że może się wchłaniać😊

Dziewczyny od glukometrów, nie zapomnijcie ich skalibrować po zakupie🙂
ja przy mdłosciach jak zwymiotuje to mi lepiej...

Ja jestem po wizycie dostałam L4 do 4 listopada. Mam bakterie w moczu , za niskie TSH i tachykardie - dostałam skierowanie do kardiologa , mam wizytę 26.10.
Na USG zapisałam się prywatnie na środę , będzie to 3 tygodnie od poprzedniego USG i trzy tygodnie przed prenatalnymi więc super :)
Ja tez mam jakieś bakterie. Najpierw miałam dość liczne i kazał brać urosept i mimo tego mam liczne. Kazał zrobić posiew i czekam na wyniki. Urosept powiedział teraz żebym brała cała ciąże 🤷🏻‍♀️

Ja tez mam jakieś bakterie. Najpierw miałam dość liczne i kazał brać urosept i mimo tego mam liczne. Kazał zrobić posiew i czekam na wyniki. Urosept powiedział teraz żebym brała cała ciąże 🤷🏻‍♀️
No ja jutro idę oddać mocz do badania i jak znów coś wyjdzie to właśnie posiew kazał robić , zobaczymy . To TSH mnie zastanawia bo mam poniżej normy, jutro ok będę je badać ponownie

reklama
Ja jestem po wizycie dostałam L4 do 4 listopada. Mam bakterie w moczu , za niskie TSH i tachykardie - dostałam skierowanie do kardiologa , mam wizytę 26.10.
Na USG zapisałam się prywatnie na środę , będzie to 3 tygodnie od poprzedniego USG i trzy tygodnie przed prenatalnymi więc super :)
A jakie masz tsh? Mi spadło z 1,5 z 0,4 ale nic ginka nie mówiła. Kiedyś miałam nadczynność tarczycy i tsh niewykrywalne 0,000 😅

Do góry