Oliwki są fajne ja mam najstarszą ..młodszą Maja..teraz podoba mi się Pola, gorzej z chłopcami Adrian i zero pomysłów dalejMi się dla dziewczynki podoba Oliwia a dla chłopca zawsze mówiłam że Igor ale jak jestem w ciąży to już nie wiem czy mi się tak podoba ... Mój na razie nie mowi żadnych imion do niego dociera że ja w ciąży jestem
reklama
clementine
Fanka BB :)
no tak jest z tymi glukometrami.. ja jak porownywalam z dwoch to potrafily pokazywac roznice 20mg! wiec tez juz wtedy zwariowalam, ale wybralam ten, ktory pokazywal wyzszy wynik, zeby bardziej sie staracA ja dziś zaczynam przygodę z glukometrem. Lekarz kazał mi znaleźć konkretny model i wg opinii dziewczyn na fb z grupy cuukrzycy ciążowej jest najlepszy. Mierzyłam od wizyty jakimś z apteki ,ale na czczo pokazywał mi wczoraj 115 a dziś 95. Nie chce mi się wierzyć w te pomiary. W tym tygodniu eliminuje wszelki cukier i będę sprawdzać co mi służy. Jak będzie zły cukier to będę bardziej radykalna w wyborze jedzenia.
Mama2012/2020/2022
Maja,musi być dobry łobuzOliwki są fajne ja mam najstarszą ..młodszą Maja..teraz podoba mi się Pola, gorzej z chłopcami Adrian i zero pomysłów dalej
Moja imienniczka.
Hej dziewczyny, mam takie pytanie [emoji846] czy któraś z Was karmi może jeszcze piersią? Moja córeczka ma 2,5 roku, cycus to dla niej wszystko, szczególnie w nocy, potrafi budzić się co pół godziny. Nie mam już na to siły, bo jestem niewyspana, potęguje to moje dolegliwości ciążowe, ale z drugiej strony hormony też mi dają się we znaki i nie umiem jej odmawiać [emoji3525] czy któraś z Was może ma podobnie lub kiedyś była w takie sytuacji i ma sposób jak łagodnie odstawić 2,5 łatkę od piersi? [emoji120][emoji120]
Mama2012/2020/2022
Moja co prawda rok, też strasznie kocha kp, od kilku dni sama zrezygnowała w nocy. Ogólnie dużo mniej.Hej dziewczyny, mam takie pytanie [emoji846] czy któraś z Was karmi może jeszcze piersią? Moja córeczka ma 2,5 roku, cycus to dla niej wszystko, szczególnie w nocy, potrafi budzić się co pół godziny. Nie mam już na to siły, bo jestem niewyspana, potęguje to moje dolegliwości ciążowe, ale z drugiej strony hormony też mi dają się we znaki i nie umiem jej odmawiać [emoji3525] czy któraś z Was może ma podobnie lub kiedyś była w takie sytuacji i ma sposób jak łagodnie odstawić 2,5 łatkę od piersi? [emoji120][emoji120]
rozumiem cię doskonaleJa pomimo że starałam się z partnerem o tę ciążę długo i cieszę się niemiłosiernie to nadal nie potrafię w 100% uwierzyć, że ona jest, że może w końcu być dobrze, jakieś to jest wszystko poza mną i nie dociera do mnie
Jutro mam wizytę u innego gina, do tego miałam iść od początku, ale w pracy wypadło szkolenie i musiałam przesunąć termin wizyty..i to aż takie kolejki tam są ze na 8.10 mnie przenieśli i nie powiem, że się nie denerwuje że usłyszę coś złego ale trzymam się dzielnie, bo co mi zostało. Mdłości mam nadal najgorsze rano i wieczorem ...w ciągu dnia już mogę coś podjadać nawet zjadłam pierwsza od miesiąca kanapkę z szynką hehe wcześniej miałam mega wstręt
Mama2012/2020/2022
Wyniki mam świetne. Tylko coś w moczu ,ech luteina
o`sophia
amol nie szkodzi. ja go na migrene stosuje. byleby oczywiscie go nie pićGratuluję!
Miłego czwartku dziewczyny
Mnie od wczoraj plecy bolą, aż tak mnie zatyka jak głębszy wdech biorę. Chciałam się nasmarować amolem ale przecież niezbyt bezpieczne Znacie jakieś sposoby lub maści, które byłyby bezpieczne?
Mama2012/2020/2022
To idziemy razem jutrorozumiem cię doskonale
Jutro mam wizytę u innego gina, do tego miałam iść od początku, ale w pracy wypadło szkolenie i musiałam przesunąć termin wizyty..i to aż takie kolejki tam są ze na 8.10 mnie przenieśli i nie powiem, że się nie denerwuje że usłyszę coś złego ale trzymam się dzielnie, bo co mi zostało. Mdłości mam nadal najgorsze rano i wieczorem ...w ciągu dnia już mogę coś podjadać nawet zjadłam pierwsza od miesiąca kanapkę z szynką hehe wcześniej miałam mega wstręt
reklama
też na niego patrzyłam ..można nawet wypożyczyć trzeba by się dowiedzieć od kiedy wyłapujeZnam to uczucie, ja dziś pierwszy raz pomyślałam „kurcze w sumie fajnie by było, gdyby się udało, mogłabym już mieć to dziecko” hahah
Pierwsza myśl tego typu w tej ciazy Druga mysl była taka, ze ciekawi mnie od kiedy detektor domowy wyłapie tętno xd
Podziel się: