reklama
Hej dziewczyny i ja sie pochwale po wielu zawirowaniach z moim stałym lekarzem i przenoszeniu wizyt, bo covid zawitał do przychodni umówiłam się wczoraj do nowego lekarza i warto było czekać na dobre wieści, bo wszystko ok i będzie córeczka póki co jestem w szoku i jeszcze nie wierze, ze takie piekne zmiany mnie czekają. W domu mam 2 chłopców (niecałe 2 i 4 lata)
Wow dużo malututkich dzieci, bardzo odważnie a powiedz mi ciężko było jak miałaś dwóch malutkich? Ja będę miała różnicę między dziećmi 16 miesięcy i się zastanawiam jak to ogarnęHej dziewczyny i ja sie pochwale po wielu zawirowaniach z moim stałym lekarzem i przenoszeniu wizyt, bo covid zawitał do przychodni umówiłam się wczoraj do nowego lekarza i warto było czekać na dobre wieści, bo wszystko ok i będzie córeczka póki co jestem w szoku i jeszcze nie wierze, ze takie piekne zmiany mnie czekają. W domu mam 2 chłopców (niecałe 2 i 4 lata)
KasiaKasienka30
Zaangażowana w BB
Czesc dziewczyny słuchajcie pomóżcie mi bo mam dylemat. Jestem w 16 tyg 5 dni i mam możliwość iść dziś do lekarza bądź za tydzień w środę. Chodzi mi tu konkretnie o określenie pluci dziecka. Wiadomo ze te 16 to termin z okresu a do zapłodnienia doszło dwa tyg potem. Czekać tydzień? Tak żeby było widać na sto procent
Różnie może być czasem po prostu dziecko nie chce współpracować i się odwróci tyłem, a wtedy nie ma znaczenie czy idziesz w tygodniu 15t czy 25t, bo po prostu nie widać. 100% gwarancji też nikt Ci nie da, ale ogólnie płeć już w 16 tygodniu powinna być możliwa do odczytania. Ja byłam w 13t+2d to lekarz powiedział już, że raczej dziewczynka, a jak poszłam w 17t+2d to powiedział, że na bank dziewczynka.Czesc dziewczyny słuchajcie pomóżcie mi bo mam dylemat. Jestem w 16 tyg 5 dni i mam możliwość iść dziś do lekarza bądź za tydzień w środę. Chodzi mi tu konkretnie o określenie pluci dziecka. Wiadomo ze te 16 to termin z okresu a do zapłodnienia doszło dwa tyg potem. Czekać tydzień? Tak żeby było widać na sto procent
@Martynka90 @Pola87 wczoraj wysłałam prośbę do administratorki o dołączenie was do wątku prywatnego i czekam na jakąś odpowiedź. Jak zostaniecie dodane to pojawi się Wam link w wiadomościach prywatnych. Ciężko stwierdzić ile to potrwa na samo stworzenie wątku prywatnego czekałyśmy chyba kilka dni.
Pola87
Fanka BB :)
Bardzo dziękuję wiec czekam
@Martynka90 @Pola87 wczoraj wysłałam prośbę do administratorki o dołączenie was do wątku prywatnego i czekam na jakąś odpowiedź. Jak zostaniecie dodane to pojawi się Wam link w wiadomościach prywatnych. Ciężko stwierdzić ile to potrwa na samo stworzenie wątku prywatnego czekałyśmy chyba kilka dni.
U mnie różnica 2 lata między chłopcami więc myślę, ze trochę lżej miałam, bo 2latek to już jest rozumny. Te gorsze dni szybko się zapomina jeśli nie ma chorób, przeziębień (młodszy delikatniejszy, bo tez wcześniak 33tydz to miałam ciekawą zeszłą zimę z chorobami) to wszystko idzie ogarnąć i nawet nie wiem kiedy mijały te miesiąceWow dużo malututkich dzieci, bardzo odważnie a powiedz mi ciężko było jak miałaś dwóch malutkich? Ja będę miała różnicę między dziećmi 16 miesięcy i się zastanawiam jak to ogarnę
Marlena12345
Fanka BB :)
U mnie w 16+5 określiła tak bez przekonania chłopca, kazała się wstrzymać z zakupami do połówkowego [emoji4] więc może lepiej ten tydzień poczekać
Czesc dziewczyny słuchajcie pomóżcie mi bo mam dylemat. Jestem w 16 tyg 5 dni i mam możliwość iść dziś do lekarza bądź za tydzień w środę. Chodzi mi tu konkretnie o określenie pluci dziecka. Wiadomo ze te 16 to termin z okresu a do zapłodnienia doszło dwa tyg potem. Czekać tydzień? Tak żeby było widać na sto procent
reklama
Hej,Czesc dziewczyny słuchajcie pomóżcie mi bo mam dylemat. Jestem w 16 tyg 5 dni i mam możliwość iść dziś do lekarza bądź za tydzień w środę. Chodzi mi tu konkretnie o określenie pluci dziecka. Wiadomo ze te 16 to termin z okresu a do zapłodnienia doszło dwa tyg potem. Czekać tydzień? Tak żeby było widać na sto procent
Byłam wczoraj na wizycie 16+3 i pierwszy raz lekarz określił mi płeć i mówi, że jest pewien więc pozostaje tylko kwestia współpracy Twojego maluszka
W poprzedniej ciąży dopiero na połówkowych się dowiedziałam.