Haha ja też nie mogę w to uwierzyć, jakoś od początku byłam przekonana że u mnie będzie chłopiec a tu taka niespodzianka.Ja nie mogę w to uwierzyć bo w domu mam dwóch synów a tu taki by był fart
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Spokojnie, nikogo nie poganiam dziękuję@Martynka90 @Pola87 wczoraj wysłałam prośbę do administratorki o dołączenie was do wątku prywatnego i czekam na jakąś odpowiedź. Jak zostaniecie dodane to pojawi się Wam link w wiadomościach prywatnych. Ciężko stwierdzić ile to potrwa na samo stworzenie wątku prywatnego czekałyśmy chyba kilka dni.
Foka_szara
Na forum zamkniętym są stałe użytkowniczki więc nie wiem czy twoje 3 posty i data dołączenia (wczoraj) to nie jest ciut za mało.Hej dziewczyny, mogę jeszcze prosić o dołączenie do forum prywatnego? Mój termin to 05.05.2021
Never_Give_Up
Studiuje troche tych zdjęć żeby sama u siebie coś zobaczyć ale tutaj ciężko coś stwierdzić, jednak faktycznie prędzej dziewczynka niż chłopczyk bo nie widać siusiakaKobiety macie może takie zdj z USG? Jaka płeć według was?
Ja mam na 04.05.
Czujesz ruchy dziecka? Ja dzisiaj cały wieczór mocne kopniaki lekko poniżej pępka cudownie, można się bardzo uspokoić ...
Najprawdopodobniej Amelia, chociaż jeszcze myślę nad NataliaKochane a zastanawiałyście się nad imionami pociech ? U nas od początku znajomosci było wiadomo ze jak chłopak to Jerzy a dziewczyna to Julka a jak u Was? Oczywiście nosze w brzuszku córę tatunia
Pola87
Oba piękne zawsze można drugie imię dodać, ale wybór pierwszego ciężki
Najprawdopodobniej Amelia, chociaż jeszcze myślę nad Natalia
@Kasiejka Ogólne założenie jest takie, że mamy forum otwarte na którym może pisać każdy. Osoby, które pisały sporo stworzyły forum zamknięte po to, aby się lepiej poznać i czuć bezpieczniej. Na forum zamkniętym są raczej osoby, które się udzielają często i regularnie, wszystkie pozostałe mogą korzystać z otwartego. Jeśli ktoś bedzie się udzielał tutaj i go "poznamy" to jak najbardziej może zostać dołączony do wątku prywatnego, jednak na tą chwilę zachęcałabym do pozostania z nami na wątku ogólnym.Na forum zamkniętym są stałe użytkowniczki więc nie wiem czy twoje 3 posty i data dołączenia (wczoraj) to nie jest ciut za mało.
reklama
Ja jestem fanką tylko jednego imienia i najlepiej w miarę krótkiego, bo potem ułatwia to wypełnianie wszelkich dokumentów czy podpisywanie się .... Julia też ładnie -> mężowi sie bardzo podoba, jedyną wadą tego imienia jest jega nadmierna popularność w ostatnim czasie. Mam wrażenie, że jest naprawdę sporo Julek, aczkolwiek jak patrzę na listy z 2019 roku to Julka 8189 razy a Amelia 4732 czyli w sumie też bardzo dużo ... a najważniejsze, żeby nadać tak jaksię rodzicom podobaOba piękne zawsze można drugie imię dodać, ale wybór pierwszego ciężki